Ni kućni posovi joj ne predstavljaju problem

Pozira svom dečku: Bojana Barović seksi domaćica! (FOTO)

Manekenka Bojana Barović svaki trenutak boravka u Beogradu provodi u društvu svog izabranika, pevača Nikole Rokvića, a da se dobro snalazi i u ulozi domaćice pokazala je kada se latila sređivanja opranog veša
Šuška se
10:32h Autor:
Pozira svom dečku: Bojana Barović seksi domaćica! (FOTO)
Foto: Instagram

Da se ne snalazi dobro samo kao manekenka već i u kućnim poslovima, Bojana Barović pokazala je pozirajući svom dečku Nikoli Rokviću sa punim lavorom veša, a fotografiju su ponosno objavili na društvenim mrežama.

Bojana Barović svaki trenutak boravka u Beogradu provodi u društvu svog izabranika, pevača Nikole Rokvića sa kojim je u septembru proslavila trogodišnjicu veze.

Koliko je vešta u ulozi domaćice pokazala je kada se latila sređivanja opranog veša, usput pokazavši da i u kući vodi računa kako izgleda.

Kada je fotografija osvanula na Instagramu njeni prijatelji iz Amerike gde godinama gradi karijeru, šaljivo su joj napisali da ne bi trebalo da objavljuje fotografije iz epizode "očajne domaćice", a ona im je objasniila da joj ni kućni poslovi pored njene najveće ljubavi ne predstavljaju problem.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs