Potpuno iskrena

Viktorija Bekam otkrila zašto se nikad ne smeje: Pikantni detalji iz života ledene kraljice! (VIDEO)

Dizajnerka je otkrila mnoge činjenice o sebi, uključujući i omiljenu boju i koji film može da je rasplače, ali i neke lične stvari vezane za njenog supruga Dejvida
Vip priča
05:28h Autor:
Viktorija Bekam otkrila zašto se nikad ne smeje: Pikantni detalji iz života ledene kraljice! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Ako ste od onih koji vole da znaju sve detalje iz života poznatih ličnosti, na pravom ste mestu!

Poznata dizajnerka Viktorija Bekam suočila se sa najgorim pitanjem koje su ljudi mogli da joj javno postave - Zašto se nikada ne smeje?

Kojih 3 pravila za lepotu se Viktorija Bekam nikada ne odriče, saznajte OVDE - Ključ zdravlja, lepe kože i vitke linije!

"Smejem se iznutra, ali usne ne razvlačim u osmeh jer osećam odgovornost prema modnom društvu" - istakla je ledena kraljica.

Naime, prestižni magazin Vogue ugostio je radi intervjua 73 pitanja, koji javnost obožava, jer tada javne ličnosti otkrivaju detalje iz privatnog života koji zanimaju ljude.

Intervju je započeo pitanjem šta dizajnerka prvo radi kada se probudi, a ona priznaje da prvo obiđe decu, pa tek onda počinje jutarnju rutinu.

Viktorija je otkrila i da joj je limun žuta omiljena boja, kao i da je film 12 godina ropstva najviše rasplače, koliko god puta da ga je gledala.

Ali, čini se da su najsimpatičniji odgovori poznate ledene kraljice stigli sa pitanjima o njenom suprugu, proslavljenom fudbaleru Dejvidu Bekamu.

Golupčići na crvenom tepihu - Viktorija i Dejvid Bekam se svo vreme držali za ruke! (FOTO)

"Veče sa mojim suprugom" - rekla je Viktorija na pitanje šta je za nju savršen sastanak i dodala da apsolutno veruje u ljubav na prvi pogled, a bez oklevanja je Dejvid bio odgovor čak i na pitanje sa kim bi se sastala iz prošlosti, živim ili mrtvim.

http://www.youtube.com/watch?v=YFUF5OEUiD8
žongliranje Više je manje

Kako da postignete 10 godina mlađi izgled uz pomoć jednostavnih trikova za lepotu, saznajte OVDE - Počnite već danas!

Otkrijte i ostale činjenice o životu Viktorije Bekam u videu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs