Nedostaje mu naslednik

Najveća želja Bate Živojinovića: Samo da zagrlim sina, stalno ga sanjam!

Pogoršano zdravstveno stanje velikana srpskog i jugoslovenskog glumišta nije jedini problem koji muči Batu, već mu užasno nedostaje sin Miljko
Vip priča
16:30h Autor:
Najveća želja Bate Živojinovića: Samo da zagrlim sina, stalno ga sanjam!
Foto: Kurir / Nemanja Pančić

Velikanu srpskog i jugoslovenskog glumišta Velimiru Bati Živojinoviću pogoršano je zdravstveno stanje. Slavni glumac u poslednje ne izlazi iz kuće, gde vreme provodi uglavnom u postelji ili u kolicima. Međutim, bolest nije jedini problem koji muči Batu, već mu užasno nedostaje sin Miljko.

"Najveća mi je želja da se opet vidim sa sinom. Stalno ga sanjam, a uželeo sam se da ga, stvarno, zagrlim. Da opet vodimo naše duge razgovore. Da jednostavno bude pored mene. Jako smo vezani. Za poslednjih osam godina, video sam ga dva puta, na samo par dana. Pre toga su ga držali šest meseci u Novom Sadu. Mislim, nepravedno. Pričao sam o tome tamo gde je nadležni to trebalo da čuju, da ponavljam? Ne! Srećom, sa ćerkom Jelenom se češće viđam. Unuci obožavaju da dođu u Beograd. Ali nisu samo vezani za Beograd, već i za Koraćicu, dedin zavičaj", kaže Bata.

Batina supruga Lula uz medicinsku sestru svakodnevno brine o glumcu, kojeg nema u javnosti odavno.

"Lula me čuvala svih ovih godina. I čuva me. Danonoćno nada mnom bdi. Nad mojim zdravljem. Bez nje... Odavno me ne bi bilo", kaže glumac.

Iako je kineski premijer tokom nedavne posete Srbiji želeo da upozna najpoznatijeg srpskog glumca u Kini, to nije bilo izvodljivo.

"Ne, mi nemamo nikakav kompleks od toga što bi Batu svi slikali u kolicima. Prevagnuo je strah da bi se Batino zdravlje, od prevelikih emocija i napora, dodatno pogoršalo", kaže Lula.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs