Danju šeta modnim pistama, noću programira

Lindzi (29) vodi dvostruki život: Mnogi bi rekli da je ovo što ona radi nespojivo! (FOTO)

Ova 29-godišnja Amerikanka učestvovala je u modnim revijama velikih svetskih brendova kao što su Prada i Luj Viton, a istovremeno radila na razvoju sedam aplikacija za telefon - od kojih su dve Eplove
Vip priča
17:26h Autor:
Lindzi (29) vodi dvostruki život: Mnogi bi rekli da je ovo što ona radi nespojivo! (FOTO)
Foto: Profimedia

Bivši Viktorijin anđeo Lindzi Skot otkrila je da vodi drostruki život - danju je deo glamuroznih modnih pisti, a noću sedi za kompjuterom i programira.

Ova 29-godišnja Amerikanka učestvovala je u modnim revijama velikih svetskih brendova kao što su Prada i Luj Viton, a istovremeno radila na razvoju sedam aplikacija za telefon - od kojih su dve Eplove.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

OVDE pogledajte kako izgleda najpoželjnija žena na internetu, a odrasla je kao ružno pače.

Lindzi je samoproglašena "štreberka", a u nekoliko navrata je i sama rekla da prkosi stereotipima u vezi sa modelingom, prenosi Dejli Mejl.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Još 2006. godine diplomirala je informatiku na Univerzitetu Amherst u Masačusetsu. Uprkos pritiscima od strane roditelja da se bavi računarstvom, Lindzi je svoju energiju fokusirala na modeling.

Tako je 2009. potpisala ugovor sa modnom kućom Kelvin Klajn. Iste godine bila je deo Viktorija Sikret šoua.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

"Kada bi trebalo da je uporedim sa nekim, rekao bih da je delom poput Žizel Bundšen, a delom poput Bila Gejtsa. Ne mogu da zamislim takvu kombinaciju, ali da postoji, to bi definitivno bila Lindzi", rekao je njen brat Metju Skot za sajt Pando Dajli.

Šta sve jedna žena može - OVDE saznajte više o Marisi, direktorki Jutjuba - poslovna žena, majka i gupruga!

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Lindzi je kao devojčica bila jako mršava i nosila je naočare za vid. U više navrata je priznala kako su je zbog toga deca zadirkivala.

Sedam žena vas savetuje kako da pobedite svoje slabosti i smršate - OVDE pogledajte!

Foto: Instagram
Foto: Instagram

"Imala sam prilično šokantno iskustvo u poređenju sa tim kako su me ljudi nekada doživljavali, a kako me sada doživljavaju. Tokom puberteta skoro da nisam imala prijatelja jer su me svi automatski osuđivali. Najveća razlika između tada i sada je ta što mi onda nisu davali priliku da se pokažem, a sada mi te šanse pružaju olako... mada se neretko razočaraju što sam u neku ruku štreber", napisala je Lindzi uz svoju fotografiju iz mlađih dana.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs