Neverovatna sličnost

Rijana ima dvojnicu: Devojka zarađuje na hiljade funti zato što ovoliko liči na pevačicu! (FOTO)

Kompanije plaćaju Andel da reklamira njihove proizvode, jer ljudi ne vide razliku između njenog lica i lica popularne pevačice
Vip priča
21:38h Autor:
Rijana ima dvojnicu: Devojka zarađuje na hiljade funti zato što ovoliko liči na pevačicu! (FOTO)
Foto: Instagram / AP

Andel Lara je studentkinja iz Bostona, čiji je život sve, samo ne običan i prosečan. Naime, ona ne može ni da izađe iz kuće, a da je ne prate oduševljeni vrisci obožavaoca popularne pevačice Rijane.

To je zbog neverovatne fizičke sličnosti između dvadesetdvogodišnje studentkinje i muzičke zvezde! Crte lica su gotovo identične, ali se i mlada Andel trudi da što više isprati pevačicin izgled, pomoću šminke, frizure i aktuelne boje kose.

Genetika je čudo - koliko ovih 12 poznatih zvezda liče na svoje roditelje, otkrijte OVDE.

A ima i razloga - zbog tolike sličnosti, kompanije se otimaju za Andel kako bi reklamirala njihove proizvode - prenosi Dejli mejl.

OVDE pogledajte kako je izgledala Rijana na gala događaju bez brushaltera!

Budući da joj isplaćuju hiljade i hiljade funti za imitaciju Rijane, Andel razmišlja da napusti trenutni posao i studije, kako bi postala "profesionalna dvojnica" popularne pevačice. Ali, ona i ne misli da je sličnost baš tolika:

"Ja nikada nisam mislila da izgledam kao Rijana. Vidim neke zajedničke crte, ali ne kao što to vide ostali" - kaže Andel Lara.

Kako izgleda dvojnica Kim Kardašijan, pogledajte OVDE - zadužila se 30.000 dolara da bi ličila na starletu!

Kako je Rijanina slava rasla, tako je Andel sve slabije uspevala da pobegne od poređenja i život joj se zauvek promenio.

Foto: Instagram / AP
Foto: Instagram / AP
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs