Kada je imao 16, silovatelj je stavio ruku na njega i narednih 48 sati on je bio njegov: 24 godine ne može da se oporavi

Džastin Biber (30) je viđen po prvi put u janosti nakon optužbi protiv Pi Didija koji se družio sa pevačem u njegovom tinejdžerskom dobu

Vip priča
09:05h Autor:
Kada je imao 16, silovatelj je stavio ruku na njega i narednih 48 sati on je bio njegov: 24 godine ne može da se oporavi
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Džastin Biber pojavio se u društvu supruge Hejli Biber samo par nedelja od rođenja njihovog sina Džeka Bluza.

Par je viđen u jednom restoranu nakon što su dva sata proveli na večeri. Ovo je ujedno i prvo pojavljivanje slavnog pevača nakon hapšenja Pi Didija, repera osumnjičenog za višestruka silovanja, podvođenja, drogiranja i organizovanja problematičnih žurki u Holivudu.

Obožavaoce Džastina Biber zabrino je mršav i bolestan izgled pevača koji je izašao u grad obučen u izbledele široke farmerke, odgovarajuću jaknu i kaubojski šešir.

Mršav, vidno zapušten pevač se smeškao, ali mnogi su njegov osmeh okarakterisali kao "poziv u pomoć".

Džastin Biber
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sledećeg dana Džastin je opet izašao u pratnji supruge u grad, ovom prilikom je nosio kućne papuče, duks koji je bio sasvim otkopčan i koji je pokazivao njegovo golo telo, kaobojski šešir i u rukama je nosio šolju iz koje je pio, a na šolji je pisalo: "Tata medved".

Džastin Biber
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Spekulacije da se nešto ozbiljno desilo između Džastina i Pi Didija potiču od onog momenta kada je neko na internetu objavio stari snimak 16godišnjeg Džastina Bibera koji se "druži" sa Pi Didijem.

Na tom snimku reper grli mladog pevača i kaže: "Dobio sam starateljstvo nad njim narednih 48 sati. Radićemo svašta, definitivno sve ono o čemu mašta jedan 16godišnji momak."

Ovaj jezivi snimak bio je dovoljan da korisnicki prokomentarišu kako od tog momenta Džastin više nije bio svoj. Kako je sve češće počeo da se pojavljuje rezigniranog izgleda, zamagljenih očiju i čudnog ponašanja.

1 / 10 Foto: Pap111 / SplashNews.com / Splash / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs