Teško detinjstvo

Ispovest Bruk Šilds: Majka me ostavljala kod komšije da bi mogla da izlazi i da pije!

Šilds je s majkom provela mnogo vremena na šankovima jer je gospođa Teri veći deo života mnogo pila. Majka je ponekad Bruk ostavljala kod komšije kako bi mogla da izlazi. Isti taj muškarac iz komšiluka je kasnije lagao da je spavao s Bruk
Vip priča
10:12h Autor:
Ispovest Bruk Šilds: Majka me ostavljala kod komšije da bi mogla da izlazi i da pije!
Foto: Reuters

Knjiga memoara slavne glumice i lepotice Bruk Šilds trebalo bi uskoro da bude objavljena pod naslovom "There Was a Little Girl".

Međutim, u medijima su se već pojavili delovi knjige koja otkriva detalje o seksualnim iskustvima glumice, kao i njenom odnosu sa majkom i bivšim mužem Andreom Agasijem.

Prema svedočanstvu glumice, njena majka Teri Šilds, koja se od ćerkinog detinjstva brinula o njenoj karijeri modela i glumice, istovremeno je i zlostavljala Bruk.

Šilds se prisetila kako je s majkom, koja je umrla 2012. u 79. godini, provela mnogo vremena na šankovima jer je gospođa Teri veći deo života mnogo pila. Majka je ponekad Bruk ostavljala kod komšije kako bi mogla da izlazi. Isti taj muškarac iz komšiluka je kasnije lagao da je spavao s Bruk.

"Iz današnje perspektive moja majka je bila zlostavljač. Ali, kasnih 60-ih bilo je normalno da dete ostavite susedu ako nemate novca za dadilju. Tužno je što moja majka nije mogla da priušti dadilju", rekla je Bruk.

Teri je kasnije svoju ćerku nagovarala da izlazi sa Džordžom Majklom, Majklom Džeksonom i Džonom Travoltom, za koje je mama mislila da su "dragi" momci. Bruk se zaista, na mamin nagovor, zabavljala sa Džordžom Majklom, a bila je i bliska prijateljica s kraljem popa. Mame Teri, koja je sama organizovala da joj ćerka s jedanaest godina igra prostitutku u filmu "Slatka mala" iz 1978. i da se dve godine kasnije razgolićuje u "Plavoj laguni", ćerka se rado seća po detalju: jednom prilikom zaustavila je avion da pokupi lutkicu koju je Bruk ostavila na aerodromu.

Bruk, koja je 80-ih savetovala devojkama da nevine ulaze u brak, nevinost je izgubila pre udaje, u 22. godini, s glumcem Dinom Kejnom. Prvi seks izazvao joj je mahnitu reakciju, seća se da je gola iskočila iz kreveta i istrčala na hodnik. Din je uspeo da je zaustavi i da je zagrli.

"Strepela sam da gubitkom nevinosti gubim i svoju majku, verovala sam da mama želi da što duže ostanem devica", kaže Bruk.

Nakon raskida s Dinom, Bruk se zabavljala s Lajamom Nisonom. Kasnije se udala za Andrea Agasija koji je bio strašno ljubomoran. Danas je u braku s Krisom Henčijem, s kojim ima dve ćerke - Rouan (10) i Grajer (7).

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs