Razmažena deca Alena Delona od bogatstva načisto poludela: Jedan imao aferu sa ljubavnicom svog oca, drugi upucao ženu

Ko su deca Alena Delona koja su ga ceo život optuživala da je upravo on kriv za to što oni imaju sve sem ljubavi?

Vip priča
Autor:
Razmažena deca Alena Delona od bogatstva načisto poludela: Jedan imao aferu sa ljubavnicom svog oca, drugi upucao ženu
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Vest da je Alen Delon preminuo u 88. godini mnoge je zabolela. Iako je glumac najavljivao da želi da okonča svoj život, pogotovo kada je saznao da ima tešku bolest, mnogi nisu bili spremni da se oproste sa velikanom. Francuska štampa navodi da je Alen Delon preminuo okružen decom, ali malo ko spominje da je demonsko ponašanje upravo njegove dece dovelo do pogoršanja zdravlja ovog glumca.

Ovo je priča o njegovoj deci i njihovim pogrešnim životnim izborima:

Alen Delon je uvek voleo samo sebe. Tu hladnoću uspešno je preneo sa bivših žena na decu koju je sa njima dobio.

Žene slavnog ženskaroša bile imale su iluziju da će ga deca privoleti da se smiri, ali glumac nikad nije imao očinska osećanja.

Njegova duša će zadrhtati tek kada se Anuška rodi, a Alena Delona Mlađeg će morati hitno spašavati od droge. Delon će učiniti sve da prva postane glumica, a da drugi preživi opijate kojima je bio izložen.

Kristijan Aron Bulonj - prvi sin

Prvi i nepriznati sin Alena Delona, Kristijan Aron Bulonj, rođen je od nemačke pevačice Nika, sa kojom je francuski glumac imao aferu 1962. godine. Bio je neverovatno sličan slavnom glumcu, ali ga glumac nikad nije priznao. Za razliku od Delonovih roditelja, koji su ubrzo usvojili dečaka.

Dok je njegova majka išla po turnejama, opijala se i menjala ljubavnice, a otac ga nije priznavao - baba i deda nisu imali kuda nego da prihvate petogodišnje dete i odgoje ga kao svog unuka. Ali Alen Delon nije hteo da vidi dete čak ni onda kada je dolazio kod svojih roditelja.

Deset godina je svoju majku optuživao da ga ne voli i da više voli svog unuka nego njega.

Međutim, dečak je odrastao i proveo nekoliko godina na katoličkom koledžu, da bi kasnije radio kao poslastičar i bio je veoma srećan kada su ga pitali njegovom ocu. Ali stav njegovog oca prema njemu se nije promenio i Kristijan je počeo da izbegava intervjue. Kasnije je postao fotograf, igrao je i nekoliko kameo uloga u filmovima i objavio knjigu memoara. Ali i sam je priznao da je knjiga napisana zbog honorara, jer je njegov otac za njega prestao da postoji u trenutku kada je, gledajući ga u lice, izjavio: Ti nikad nećeš biti moj sin, samo smo prijatelji.

Najduži razgovor sa ocem odigrao se na sahrani njegove majke, kada je Delon javno izjavio da zahteva da ga Kristijan ne zove tatom. Neće da uradi DNK test, već zna da Kristijan Aron nije njegovo dete. Moguće je da je ova psihološka trauma postala okidač za Kristijanov razvoj zavisnosti od droga. Doživeo je moždani udar i lečen je na psihijatrijskoj klinici.

Kristijan je sve do svoje smrti tvrdio da je pokušavao da učini sve da njegova rođena deca Čarls i Blanš ne dožive osećaj beskorisnosti koji je on osećao celog života.

Preminuo je 20. maja 2023. godine, a rođeni otac ga nikada nije prepoznao.

Entoni Delon - drugi sin

Entoni Delon
foto: NICOLAS LHOTEL / Sipa Press / Profimedia

Alen je Entonija dobio sa Natali Bertelemi. Entoni je takođe napisao knjigu memoara u kojima je kao vanbračno dete napisao kako je otac bio hladan prema njemu. Nakon što su se roditelji razdvojili i počeli da grade svoje karijere, sin je odrastao prepušten sam sebi.

"Uvek sam se strašno bojao svog oca. Počeo sam da ga se plašim čim sam postao svestan sebe. Osećao bih neobjašnjiv strah kada bi ušao u sobu, kada bismo sedeli za stolom, vozili se kolima", pričao je Entoni.

"Razlog za to je bio njegov dominantni, netolerantni karakter, način na koji me gledao."

U jednoj od američkih emisija otkriveno je da ga je otac jednom prilikom kao vaspitnu meru zaključao u ograđeni prostor sa psima.

"Voleo bih da se ove informacije ne obelodanjuju", rekao je Entoni. "A ipak želim da dodam da se dete tako ne trenira. Za dete, ako želite da bude snažno, morate mu dati ljubav, hrabrost. Morate ga uveriti i reći mu da shvati da će uvek imati krov nad glavom. Morate mu reći da je najveći, najlepši, najjači i da ćete uvek biti tu za njega."

Entoni Delon
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Sa 14 godina, Entoni se seli iz Sjedinjenih Država kod svog oca u Pariz, povremeno biva izbačen iz svih pansiona u koje glumac smešta svog sina. I svaki put on dobija šamar od oca.

"Imaš 17 godina, već si muškarac, i ako želiš da živiš svoj život, onda izlazi napolje", kaže mu Alen jednog dana.

Sa 18 godina, Entoni se upleo u loše društvo i uhapšen je zbog krađe automobila i nelegalnog posedovanja oružja. O njegovom hapšenju se govorilo širom Francuske. Suđenje je trebalo da bude spektakularno i da pokaže da niko ne može da pobegne zakonu, ali je na kraju dobio 10 meseci od kojih je odslužio samo jedan.

Sa 19 godina, Entoni je postao šef kompanije za proizvodnju luksuzne odeće. Entoni je kasnije priznao da su posao vodili njegovi partneri, a on je samo prodavao svoje lice. U isto vreme, počele su glasine da je Entoni započeo aferu sa ljubavnicom svog oca Eni Parilaud.

Entoni Delon, Alen Delon
foto: Pierre VERDY / AFP / Profimedia

Glumac je bio toliko ljut da je ubrzo podneo tužbu protiv svog sina, gde je izjavio da Entoni iskorišćava njihovo prezime da promoviše svoju liniju odeće. Međutim, Entoni se nikada nije obogatio u poslu. Poreski organi su otkrili prevaru kompanije i ona je morala da se zatvori.

Entoni se okušao i kao upravnik noćnih klubova, ali kada su njegov automobil pucali razbojnici, odlučio je da odustane i od ovog posla.

Godine 1985. Entoni odlazi u Njujork, gde započinje svoju glumačku karijeru. Može se videti u filmovima kao što su "Hronika prorečene smrti", "Istina je ako lažem!", "Pustinja u plamenu". Poslednji film sa njegovim učešćem objavljen je 2017. - "Ljubav nije ljubav."

Entoni se nikad nije ženio, ali ima vanbračnu ćerku Alison Le Borže iz afere sa plesačicom. Postala je poznata manekenka.

Alen Fabijen Delon Mlađi

Alen Delon Mlađi
foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Alen-Fabijen je rođen 1994. godine, kada su seksualne strasti koje su besnele oko Alena Delona malo splasnule. Majka mlađeg Delona, manekenka Rosalie van Bremen, zaista je želela da njen sin postane glumac, pa se dečak sa 9 godina pojavio na istom ekranu sa svojim ocem - u seriji „Fabio Montale“.

Kao tinejdžer, Alain-Fabien je postao zavisnik od lakih droga, i kao rezultat toga, njegova majka ga je odvela na rehabilitaciju u Amsterdam. Delon stariji se tome usprotivio, dobio je starateljstvo nad svojim sinom i smestio ga u svoj stan u Ženevi. Još jedna nesreća dogodila se Alain-Fabijenu u ovoj kući. Mladić je ukrao pištolj koji se tamo čuvao i odlučio da ga pokaže prijateljima na zabavi. Tokom nasumične pucnjave, ranjena je jedna devojka: metak je ušao u stomak i zaglavio se u kičmi. Oba Delona, i mlađi i stariji, su završila na optuženičkoj klupi: jedan zbog ranjavanja, drugi zbog kršenja uslova za skladištenje oružja. Uspeli su da izbegnu zatvor, otac i sin su izašli iz zatvora uz veliku novčanu naknadu.

Alen Delon Mlađi
foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Nakon skandala, Delon stariji je prekinuo finansiranje svog sina, a Delon Mlađi je morao sam da zarađuje za život. Mladić je prao automobile, pokušao da radi kao zidar, a zatim je odlučio da okuša sreću u manekenskom poslu.

Sa 22 godine, Alain-Fabien je potpisao ugovor sa Theori, a 2016. postao je zaštitno lice kolekcije parfema Dior Homme. Važno je napomenuti da su i sam Alain Delon i njegov najstariji sin Entoni takođe učestvovali u reklamnim kampanjama za kuću Dior. Mlađi Delon se takođe okušava u bioskopu. Zaslužan je za tri filmska rada.

Anuška Delon - omiljeno dete Alana Delona

Anuška Delon, Alen Delon
foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Možda jedina koja je izbegla "prokletstvo naslednika" je Anuška koju je Alen Delon obožavao.

Alen je imao već 55 godina kada mu se Anuška rodila.

Prisećajući se svog detinjstva, devojčica se šali: „Kada sam imala pet godina, mislila sam da je moj tata video dinosauruse, a moja majka se vozila u kočijama na balove".

Anuška je nasledila ne samo gracioznost i visinu svoje majke i očev glumački talenat, već je rođena i sa retkom genetskom anomalijom, heterohromijom - očima različitih boja. Sa takvim pedigreom i izgledom, bila je predodređena da postane glumica, a Delon stariji je pomogao u tome: sa 12 godina, Anuška je debitovala u filmu "Lav".

"Bila sam veoma stidljiva, smatrala sam se ružnom, a svi oko mene su samo čekali da se spotaknem i obrukam oca. Dobio sam veoma veliku i neželjenu pažnju. Kada sam počela, producenti su odbili da rade sa mnom samo zbog mog prezimena”, rekla je ona.

Anuška Delon, Alen Delon
foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Sada Anuška glumi u filmovima, ali njena glavna ljubav je pozorište. Zajedno sa trupom, u kojoj radi njen partner Žilijen Derams, Anuška obilazi Evropu. Sa ocem je odigrala nekoliko predstava. Anuška i njen suprug Žilijen danas žive u pariskom stanu od oko 40 kvadrata.

"Iz nekog razloga ljudi su sigurni da živim u palati i vozim Rols Rojs. Živim u malom stanu sa svojim voljenim muškarcem, mačkom i psom“, kaže Anuška.

U proleće 2018. glumica je zatrudnela, ali je u trećem mesecu doživela pobačaj. Ovo bila velika tragedija za par.

2020. godine jedina naslednica Alena Delona rodila je sina. Kažu da je dečak veoma sličan svom slavnom dedi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs