Prelepo

Luksuzno carstvo u brdima Holivuda: Ovo je porodično gnezdo Hajdi Klum! (FOTO)

Kuća proslavljene lepotice nalazi se u elitnom naselju u brdima Holivuda, gde je živeo i bivši američki predsednik Ronald Regan
Vip priča
18:48h Autor:
Luksuzno carstvo u brdima Holivuda: Ovo je porodično gnezdo Hajdi Klum! (FOTO)
Foto: Profimedia

Status zvanično najuspešnije manekenke evropskog porekla, Nemica Hajdi Klum (41) dobila je u najvećoj meri zahvaljujući tome što je bila zaštitno lice brenda Victoria’s Secret. Ona je još 2002. godine postala Viktorijin anđeo predvodnik da bi skoro deceniju kasnije odlučila da više ne bude među atraktivnim top-modelima ove prestižne kompanije.

OVDE pogledajte fotografije Hajdi Klum u neverovatnoj haljini sa resama - ukrala svu pažnju!

Danas je ova uspešna voditeljka i modna dizajnerka na čelu talasa emancipovanih dama. Muškarci je vole zbog toga što je seksepilna, pripadnice nežnijeg pola poštuju je jer je simbol jake i sposobne žene, a deca misle da anđeli zaista izgledaju kao ona. Magazin Forbes procenio je njeno bogatstvo na 70 miliona dolara.

Manekenka je poznata po tome što svoju privatnost deli sa svima, pa ne čudi što je odmah nakon rastanka od pevača Sila, javnost bila obaveštena da je njen korak ka vedrijoj budućnosti bila kupovina luksuzne kuće, u koju se preselila s naslednicima, a ubrzo im se pridružio i njen bivši telohranitelj i tadašnji dečko Martin Kristen.

Hajdi se uselila u vilu losanđeleskog naselja Bel Er, za koju je izdvojila 9,8 miliona dolara. Teško je dati odgovor na pitanje da li je luksuzni dom Hajdi Klum atraktivniji zbog činjenice da se nalazi u brdima Holivuda ili zato što je unutar njegovih kapija napravljeno malo carstvo hedonizma.

OVDE otkrijte čime je Hajdi Klum postala opsednuta - preterala sa fotografisanjem!

Prvobitno je ovaj kvart bio namenjen snimanju televizijskih i filmskih ostvarenja, a sličnu funkciju ima i danas. Poznato je da je u tom naselju, karakterističnom po dominaciji prirodnog zelenila, živeo bivši američki predsednik Ronald Regan. Pre nego što je jednu od četiri privatne kuće na Bel Eru zaposela Hajdi Klum, u njoj je boravio istaknuti američki TV reditelj Ed Vejnberger.

Kada se otvore kapije ovog zdanja, stiče se utisak da ste u Engleskoj. Kuću od braon opeke s belim prozorima okružuje besprekorno podšišana trava. Ipak, vrlo brzo se prizovete sebi i shvatite da niste na Ostrvu, već u brdima Los Anđelesa i da s ruba dvorišta ovog doma grad vidite kao na dlanu. Zeleni travnjak gotovo se graniči s morem.

Megalomansko zdanje Hajdi Klum obuhvata 12 hektara. Zanimljivo je da je garaža odvojena od glavne zgrade, pa kada pomislite da poznata plavuša ima komšije u neposrednoj blizini, ona će vam reći: To je kuća za automobile.

Još jedna od karakteristika ovog zdanja jeste i nekoliko kupola koje paraju nebo.

Na velikoj zelenoj površini instaliran je bazen. Nadomak njega nalazi se veranda i s te pozicije možda ćete imati najbolji pogled na imanje. U domu smeštenom u enklavi slavnih ličnosti kakva je Bel Air, postoji osam spavaćih soba. Enterijer je neobičan, zbog toga što je reč o nekonvencionalnoj arhitekturi.

Zidovi i plafoni imaju nepravilan oblik, a izdvaja se nekoliko nosećih stubova od drveta.

U sobama za spavanje nalaze se ogromni, udobni kreveti, kao i veliki prozori, pa goste može da probudi milovanje sunčevih zraka. U šetnji kroz ovaj dom, naići ćete i na muzičku sobu. Reč je o kutku sa čijeg plafona vise dijamantski lusteri, dok je na parketu crni klavir, što svemu daje nesvakidašnji osećaj otmenosti i elegancije.

Jedno od kupatila veće je od ostalih i specifično je po ružičastim elementima, kao i, ponovo, ogromnim prozorima koji omogućavaju prodor prirodne svetlosti.

Postoji i soba u tirkiznim nijansama, namenjena sinovima.

Ako se Hajdi baš uželi mraka, ima priliku da siđe u podrum koji je prepun polica sa vinom. Među flašama punim božanske kapljice, izdvajaju se crna vina, pretežno pino noar.

OVDE pročitajte priznanje Žerara Depardjea o konzumiranju vina - šokirao javnost!

Kada se vratite u trpezariju, uočićete visoke plafone, dok kuhinja predstavlja carstvo moderne tehnologije. U njoj je mnoštvo aparata za pripremu ukusne hrane. Četrdesetjednogodišnja dama tvrdi da nikada nije bila na dijeti, priznaje kako je uvek bila izrazito fizički aktivna, a svaki dan počinje ispijanjem sveže ceđenog soka.

"Često smo toliko zauzete da zapostavljamo vežbanje, ponekad deluje zastrašujuće i mnogo je lakše reći: Ma neka, mogu to i sutra. Verujte mi, sama najbolje znam koliko je teško uskladiti sve segmente života kao što su porodica, prijatelji i posao. U isto vreme, bez obzira na broj godina koje imam, definitivno ne želim da ne budem zdrava i vitka. Hoću da izgledam i osećam se dobro" – napisala je Hajdi na svojoj internet-stranici.

A kako je Hajdi Klum proslavila 41. rođendan, pogledajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs