Evo šta je Lijam Nison rekao Nataši pre nego ju je isključio sa aparata: Ono što je uradio sa njenim organima je šok

Lijam Nison je nakon smrti supruge odlučio da će biti samohran roditelj svojim sinovima i da nikad neće zaboraviti svoju veliku ljubav Natašu Ričardson

Vip priča
Autor:
Evo šta je Lijam Nison rekao Nataši pre nego ju je isključio sa aparata: Ono što je uradio sa njenim organima je šok
Foto: Profimedia

"Hej, pala sam na snegu", bile su samo naivne reči koje nisu ni slutile na nesreću koja će uslediti. Lijam Nison je imao 59 godina kada je njegova supruga Nataša umrla, a o njegovoj životnoj odluci nakon toga, pročitajte u nastavku teksta.

Nesreća koja mu je promenila život

Lijam i Nataša imali su ljubavnu priču koja je od početka bila suđena. Njihovi putevi su se ukrstili na jednom snimanju i ljubav se desila i to na prvi pogled. Ali ova ljubav nije imala srećan kraj.

Njihovi životi su se preko noći promenili nakon odmora na kojem je Nataša doživela tešku nesreću, a rezultat je bila teška povreda mozga, piše nowiveseeneverything.club

Nataša Ričardson, Lijam Nison
foto: Profimedia

Nataša je pozvala muža i rekla mu: "Dragi, pala sam na snegu" dok ju je hitna vozila.

Iako je situacija bila ozbiljna, Nataša u početku uopšte nije htela medicinsku pomoć misleći kako povreda nije strašna.

Međutim, pad je imao mnogo teže posledice nego što je u početku mislila. Tri sata kasnije, hitno su je prevezli u bolnicu, ali je ishod bila fatalna povreda mozga. Nažalost, bilo je vrlo malo stvari koje su joj mogle pomoći.

Nataša Ričardson, Lijam Nison
foto: Brian Zak / Newscom / Profimedia

Kada je Lijam primio vest o Natašinom stanju u bolnici, bio je to neverovatno srceparajući trenutak. Požurio je da bude uz nju, ali na žalost njen mozak je već bio mrtav.

Uprkos malim šansama da uspe, Nison je imao veliku želju da Natašu odvede kući kako bi se deca i porodica oprostila od glumice.

Natašina poslednja želja bila je nešto o čemu su se oboje ranije dogovorili. Imali su pakt da će, ako neko od njih ikada završi u vegetativnom stanju, drugi „isključiti prekidač“ da spreči beskonačnu patnju.

Lijam Nison
foto: Profimedia

Prisećajući se njihovih poslednjih zajedničkih trenutaka, Nison je rekao: „Rečeno mi je da joj je mozak mrtav. Ali očigledno je bila na aparatima za održavanje života i slično. Tada nije preostalo ništa drugo nego da se pozdravim. I otišao sam do nje i rekao joj da je volim. Rekao sam: „Dušo, nema povratka. Udarila si jako glavom. Ne znam da li me čuješ, ali to je to, sve je nestalo.“

Lijam Nison
foto: Profimedia

Iako je to bila najgora stvar ikad, Lijam je odlučio da poštuje njenu odluku i odlučio je da isključi aparate. Donirao je njeno srce, bubrege i jetru. Verovao je da će donirajući organe nekome dati drugu šansu za život.

I dan danas on žali za svojom ženom. Posle nje se nikad nije ženio, ali nije ni viđen u društvu neke dame.

"Žalim za njom redovno, stalno posećujem njen grob."

Lijam Nison je tada odlučio da će biti samohran otac i da će se maksimalno posvetiti svojoj deci i karijeri, što je i uradio.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs