Zadobila ozbiljne povrede

Peh na snimanju: Sloboda Mićalović pala kroz prozor!

Supruga Vojina Ćetkovića u Trebinju zadobila rasekotine na telu kad je pokušala da iz kuće direktno uzjaše magarca. Lekari joj odmah ukazali pomoć i naredili mirovanje
Vip priča
22:18h Autor:
Foto: Fonet

Posle Emira Kusturice i Sergeja Trifunovića nezgodu na snimanju filma „Na mlečnom putu“ doživela je i Sloboda Mićalović.

 

Glumici je, kao i proslavljenom reditelju, glave umalo došao magarac. Sloboda je dobila zadatak od reditelja Kuste da skoči s prozora u sedlo magarca koji je stajao pored kuće, ali se životinja baš u tom trenutku izmakla i lepa glumica nacionalnog teatra nezgodno je pala.

 

"Zadobila je ozbiljne povrede. Imala je modrice i podlive po rukama i telu, a curila joj je i krv na nekoliko mesta. Lekar joj je odmah ukazao pomoć i savetovao da napravi nekoliko dana pauze. Magarac je vrlo nepouzdana životinja i pored vremena najviše pravi problema ekipi tokom snimanja u Trebinju. Kusturica se ozbiljno povredio na snimaju kad je pao sa životinje", kaže izvor Kurira.

 

Sloboda i Vojin su dobili bliznakinje pomoću čudotvorne loze sa Hilandara, više saznajte OVDE.

 

Sloboda Mićalović Ćetković, kao i svaki veliki profesionalac, ovom incidentu nije htela da pridaje veliku važnost, kao ni tome što ekipa filma već mesecima ima problem s lošim vremenom i pehovima.

 

"Dobro sam, hvala na pitanju. Ne znam šta bih mogla da podelim s vama. Niko se nije urotio protiv filma i nas. Na snimanju se dešavaju razne stvari. Sve je u redu", kaže Mićalovićeva.

 

Nekoliko nedelja ranije Sergej Trifunović, podsetimo se, umalo je ostao bez oka. Tokom snimanja kadrova s Monikom Beluči, glumac je dobio nezgodan udarac i hitno je prebačen u bolnicu. Lekari su brzo zaustavili krvarenje. Nešto bolje prošao je Kusturica, koji je zbog pada morao da leži nekoliko dana.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...