Raznežio se

Deda Jelene Đoković: Moja ikona je rodila naslednika, srce mi je puno!

Stefan je prvo praunuče i priznajem da sam priželjkivao da Jelenino prvo dete bude dečak! Time je naša velika porodica dobila najveće blago, rekao je Milosav Radisavljević
Vip priča
10:56h Autor:
Deda Jelene Đoković: Moja ikona je rodila naslednika, srce mi je puno!
Foto: Fonet

Milosav Radisavljević (77), deda Jelene Đoković koji živi u Ljigu i za kojeg je supruga našeg najboljeg tenisera Novaka izuzetno vezana, presrećan je zbog rođenja praunuka Stefana.

"Stefan je prvo praunuče i priznajem da sam priželjkivao da Jelenino prvo dete bude dečak! Time je naša velika porodica dobila najveće blago! Jelena je, otkad se rodila, posebna, naša mezimica i dete kakvo se samo poželeti može. Svi znaju da je ona moja ikona i da je tako zovem odmalena, pa i Novak, kada Jelena i on dolaze u Ljig, još s vrata uzvikuje: „Deda, evo tvoje ikone"", razdragan je Milosav, koga svi u Ljigu zovu Losa.

Njegova kuća u Ljigu u četvrtak veče bila je puna ljudi. Rođenje Stefana bio je najradosniji povod za čašćavanje koje je nastavljeno i "pošto je familija velika, a tu su bili i mnogobrojni prijatelji i komšije, jer moju mezimicu ceo Ljig voli“.

OVDE saznajte detalje slavlja povodom rođenja malog Stefana!

"Svi su oduševljeni i čestitaju mi, a meni je srce puno! Jedva čekam da se čujem s Jelenom, da joj i lično čestitam i poželim sreću. Ćerka i zet su sada uz nju, najvažnije je da je sve prošlo u najboljem redu i da su oboje dobro. Moja ikona će biti divna majka! Ne znam nikog ko više voli decu i trudi se oko njih. Njen humanitarni rad svih ovih godina to potvrđuje, pomogla je u obnovi škole u Kadinoj Luci, gde je često bila kao dete... Praunuče mi daje novu radost i snagu za život, ne mogu da dočekam da ih sve vidim u svom domu", kaže deda Milosav, dok ponosno pokazuje Jelenine fotografije, posebno onu kada je diplomirala, ali i specijalni Novakov poklon - reket i lopticu s Rolan Garosa uz poruku "za deda Losu".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs