NISTE IMALI POJMA DA JE BIVŠI VODITELJ RTS-a OŽENIO POZNATU GLUMICU: Evo koliko godina je stariji od nje

Vladimir Jelić i Jovana Jelić u skladnom su braku godinama, a kada se pojave zajedno na crvenom tepihu ljudi se iznenade

Vip priča
NISTE IMALI POJMA DA JE BIVŠI VODITELJ RTS-a OŽENIO POZNATU GLUMICU: Evo koliko godina je stariji od nje
Foto: Printscreen/yotube

Vladimira Jelića pamtimo još kao voditelja Dnevnika na RTS-u. On je u međuvremenu prešao da radi na TV Prva, ali malo toga se zna o njegovom privatnom životu.

Svi se iznenade kada čuju da je u braku sa glumicom Jovanom Jelić koju smo gledali u seriji "Ubice mog oca", "Šifra Despot" i "Urgentni centar".

Jovana je od njega mlađa čak osam godina i dolazi iz Novog Sada, a među njima je buknula ljubav momentalno.

"Dopali smo se jedno drugome, razmenili telefone, počeli da se viđamo i vrlo brzo shvatili da smo se zavoleli. Kod nas je sve išlo postepeno i sve nam se dešavalo baš kad treba, bez nekog planiranja i forsiranja", rekao je za "Gloriju" jednom prilikom voditelj koji s glumicom ima dvoje dece.

Njih dvoje su izuzetno zaljubljeni i kako je on ranije govorio - sve rešavaju razgovorom.

"Ništa sa strane ne može nas toliko izbaciti iz ravnoteže da to ne možemo da rešimo pričom u četiri oka. Komunikacija je veoma bitna, kad ste jedno uz drugo i međusobno se podržavate, onda je sve mnogo lakše, bezbolnije se prolaze teški i stresni dani ali i razmirice i nerazumevanja koji su neminovni u svakoj vezi," rekao je voditelj svojevremeno.

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs