EMA JE POGLEDALA U KAMERU I REKLA "P***A": Skandal na dodeli OSKARA i priznanje glumici koje je rekla ono što svi misle

Ema Stoun se nije nije ustezala kada su emocije u pitanju, pa je tako jednom slikovitom rečenicom opisala govor domaćina Džimija Kimela

Vip priča
07:35h
EMA JE POGLEDALA U KAMERU I REKLA "P***A": Skandal na dodeli OSKARA i priznanje glumici koje je rekla ono što svi misle
Foto: KEVIN WINTER / Getty images / Profimedia

Izgleda kako su skandali na dodeli Oskara neizbežni. Tako je Džimi Kimel izlazeći na veliku scenu na dodeli Oskara, u svom uvodnom, domaćinskom govoru prvo isprozivao Roberta Daunija Džuniora. Da je njegova šala očigledno propala svedoči i kameno lice glumca koji nije mogao da veruje šta je Džimi Kamel upravo rekao.

Naime, Džimi Kamel je spomenuo Roberta Daunija Džuniora, a onda kada je glumac pokazao na sebe, domaćin-voditelj je rekao:"Da li je i to bilo na nosu ili ste dali predlog za drogu?"

Robert Dauni Džunior
foto: AMPAS / Zuma Press / Profimedia

„Ali pogledajte ga, tako je zgodan, tako talentovan, osvojio je sve nagrade koje se mogu osvojiti. Da li je to pozdravni govor u tvom džepu ili imaš samo pravougaoni penis?"

Šala je propala jer je Robert Dauni Džunior imao tmuran izraz lica dok je gledao u kameru.

Ema Stoun
foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Kasnije se Džimi Kamel zamerio i Emi Stoun kada je ismejao njenu ulogu u Jadnicima, šaleći se na eksplicitne scene seksa: "To su svi delovi Jadnih stvari koje nam je dozvoljeno da prikazujemo na TV-u.“

Kamera je zatim pokazala lice Eme Ston kaja je u tom momentu izgovorila: "Pi****a".

Ali ko se zadnji smeje, najslađe se smeje: I Ema Stoun i Robert Dauni Džunior su osvojili Oskara, za glavnu žensku ulogu i za sporednu mušku ulogu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs