Višedecenijski seks simbol

Ispovest pank ikone Debi Hari: Nekada sam bila na heroinu, danas ne pijem ni kafu!

Dopustim sebi jednu ili dve cigarete dnevno, nisam baš ni za alkoholna pića, a više se ni ne drogiram. Postala sam dosadna. Počela sam da posećujem nutricionistu i on me je odvikao čak i od kafe, sad pokušavam da zavolim čaj, komentarisala je Debi
Vip priča
23:50h Autor:
Ispovest pank ikone Debi Hari: Nekada sam bila na heroinu, danas ne pijem ni kafu!
Foto: AP

Legendarna pevačica Debora Hari je tokom proteklih 40 godina sa grupom Blondie ostvarila planetarni uspeh, a uprkos tome što ima 69 godina, još uvek je energična na bini i ne odustaje od stvaranja novih projekata.

Dani na heroinu

"Muzika je moj pokretač. Stimuliše me, važna je za mene kao umetnicu i muzičarku", rekla je Debi međutim, svašta se događalo iza scene tokom godina koje su obeležile seks, droga, alkohol i rokenrol.

"Nekad sam uzimala heroin i svaki put bih pomislila: ‘Oh, Bože, dobro da nisam uzela više ovoga!’ To nije bilo dobro i nikad nisam imala sjajan trip. U suštini, nikad nisam bila skupa za ljude s kojima sam izlazila, droge su na mene delovale vrlo lako tako da mi nikad nije trebalo mnogo. Ja sam na neki način uvek bila pomalo luda", kaže Debi i dodaje da se sada potpuno promenila:

"Danas više nemam dovoljno poroka. Dopustim sebi jednu ili dve cigarete dnevno, nisam baš ni za alkoholna pića, a više se ni ne drogiram. Postala sam dosadna. Počela sam da posećujem nutricionistu i on me je odvikao čak i od kafe, sad pokušavam da zavolim čaj", komentarisala je Debi u intervjuu za Esquire.

Pevačica je u mladosti važila za seks simbola, ali je svesna da se to sa godinama promenilo.

"Biti lepa znači imati svoju komercijalnu vrednost, ali joj je cena poprilično velika. Znala sam da kažem sebi: "Stariš, tvoj izgled će da izbledi. Šta ćeš onda da uradiš?" Čini mi se da ću i dalje živeti i učiti", komentariše jedna od najpoznatijih plavuša na svetu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs