5 SLAVNIH KOJI NISU IMALI LEBA DA JEDU, A ONDA SU SE BRUTALNO OBOGATILI: Danas troše pare kao da ih beru na drvetu

Život slavnih glumaca nije uvek bio toliko srećan, a oni su imali neke prilično teške početke, zbog čega im je bogatstvo koje su stekli još draže

Vip priča
Autor:
5 SLAVNIH KOJI NISU IMALI LEBA DA JEDU, A ONDA SU SE BRUTALNO OBOGATILI: Danas troše pare kao da ih beru na drvetu
Foto: Profimedia

Mnoge holivudske zvezde imale su trnovit put do uspeha. Većina njih se dosta namučilo dok se nisu domogli vrha. Danas vam donosimo priču o 5 slavnih osoba koji su bili bez pare i dinara, beskućnici, često bez hrane sve dok nisu zaradili milione.

1. Danijel Krejg

Danijel Krejg je danas jedan od najplaćenijih glumaca i cenjen po ulozi Džejms Bonda. Ali, dok je još radio kao mladi glumac, Denijel je često spavao na klupi u parku jer nije imao gde da živi.

Danijel Kreg
foto: Adam Davy / PA Images / Profimedia

2. Hale Beri

Hale Beri je imala 21 godinu kada je živela u skloništu za beskućnike. Danas ima toliko novca da može da bira koji film će da snimi, a koji neće.

Hale Beri
foto: Pixmedia/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia

3. Keli Klarkson

Keli Klarkson je imala nesreću da joj izgori stan i pošto nije imala gde da živi, spavala je u kolima. Posle toga se vraća u Teksas, prijavljuje na audiciju za pevače i ostalo je istorija.

Keli Klarkson
foto: Profimedia

4. Džim Keri

Kada je Džim Keri imao 12 godina, njegov otac je ostao bez posla i para. Porodica je živela u kombiju, a Džim Keri se dobro seća tih teških momenata i dan danas.

Džim Keri, Rene Zelveger
foto: Profimedia

5. Dženifer Lopez

Dženifer Lopez živela je u Bronksu u vrlo siromašnoj porodici. Imala je samo 18 godina kada je otišla od kuće, prijavila se na plesnu audiciju i skoro mesec dana živela u kolima i na klupi u plesnom studiju.

Dženifer Lopez
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs