Priznala

Kendal Džener otkrila svoju tajnu vitke linije: Mnogo jabuka, proteina i čudesnog čaja!

Manekenka je podelila sa obožavaocima da u poslednje vreme nema vremena za vežbanje, pa zato pije 12 šoljica čaja za detoksikaciju
Vip priča
23:14h Autor:
Kendal Džener otkrila svoju tajnu vitke linije: Mnogo jabuka, proteina i čudesnog čaja!
Foto: Reuters

Kendal Džener, jedna od najpoznatijih i najtraženijih manekenki, poznata i kao članica porodice Kardašijan, otkrila je javnosti tajnu vitke linje i zdravog tela koja njoj pomaže da izgleda najbolje što može.

Manekenka koja se odrekla svog prezimena i odlučila da bude samo Kendal, priznala je da svoju vitku liniju duguje zelenom čaju koji u sebi sadrži limunsku travu i koji odlično obavlja proces detoksikacije.

"Obožavam ga i dnevno popijem barem 12 šoljica" – kaže Kendal i dodaje da u slučajevima kada pri ruci nema šoljicu čarobnog čaja, poseže za omiljenim međuobrokom – jabukom.

Kako samo jedna jabuka može da spreči gojaznost, saznajte OVDE.

"Moram da pazim na energiju i zato jedem puno jabuka u kombinaciji s obrocima bogatima proteinima" – kaže polusestra slavne starlete Kim Kardašijan i napominje da u poslednje vreme nema vremena za vežbanje, ali i da planira da se uskoro vrati trčanju.

"Najvažnija stvar u održavanju dobre forme je san" – zaključila je Kendal i dodala da joj je potrebno između sedam i osam sati sna da bi funkcionirala i osećala se dobro.

A 5 tajni lepote Kim Kardašijan pročitajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs