SVE SE VRAĆA - SVE SE PLAĆA, KARMA STIGNE SVAKOGA: O tome najbolje zna ŽENA koja je proglašena za OSOBU GODINE

Pevačica Tejlor Svift (33) je proglašena za osobu godine od strane Time magazina, a tom prilikom pevačica je otkrila neke važne stvari

Vip priča
16:29h Autor:
SVE SE VRAĆA - SVE SE PLAĆA, KARMA STIGNE SVAKOGA: O tome najbolje zna ŽENA koja je proglašena za OSOBU GODINE
Foto: Rick Davis / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Tejlor Svift je proglašena za osobu godine od strane Time magazina, a tom prilikom pevačica se osvrnula na sve prepreke koje su je snašle u karijeri. Jedna od najvećih prepreka svakako je Kanje Vest i njegova želja da se "ogrebe o njenu slavu", kako tvrdi pevačica.

Tejlor navodi kako je morala da pobegne u drugu zemlju i kako nije izlazila iz kuće godinu dana, kada je izašla pesma Kanje Vesta u kojoj on kaže:

"Mislim da bi Tejlor i ja ipak mogli da imamo seks? - Zašto? Ja sam od te kučke napravio poznatu ličnost".

Tejlor Svift
foto: Inez van Lamsweerde and Vinoodh Matadin / AFP / Profimedia

Kada je pesma objavljena, Kanje je tvrdio da je zvao Tejlor i da mu je ona preko telefona dala odobrenje da se ova pesma pusti. Međutim, predstavnici slavne pevačice su demantovali to, rekavši da je Tejlor navela da je reč "kučka" sadrži jaku mizoginu poruku.

A onda dolazi do još jačeg skandala kada Kim Kardašijan, tadašnja žena Kanje Vesta objavljuje deo telefonskog razgovora sa Tejlor i to na svojim društvenim mrežema. U tom snimku se čuje kako Tejlor odobrava izvođenje pesme, dok Kim pored objave piše emotikone zmije, insuinirajući da je pevačica gmizavac.

Tejlor sada kaže kako je taj snimak montiran i kako ona nikad ne bi dozvolila da se tako nešto pusti, što ju je i nateralo tada da se iz svega toga povuče, da se preseli i sakrije od medija.

Tejlor Svift
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

"To me koštalo karijere," kaže Svift. Ali ne bi Tejlor bila to što jeste, da na kraju ne izađe iz svega kao borac, pa objavljuje veoma nagrađivanu pesmu "Pogledaj šta si me naterao da uradim", posvećenu Kanjeu. U njoj kaže:

"Svet nastavlja dalje - novi dan, nova drama - ali ne i za mene - ja samo razmišljam o karmi"(The world moves on / Another day another drama, drama / But not for me, not for me / All I think about is karma), pri tome je za ceo album koristila simbol zmije.

Karma ipak dođe po svoje. Tejlor je sada ličnost godine jednog od najuticajnijih medija, dok je Kanje Vest ostao bez poslovnih partnera zbog niza problematičnih izjava i ponašanja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs