ROĐENOM BRATU RASTURIO BRAK, ZVERSKI MUČIO LJUBAVNICE, A SUD GA OSLOBODIO KRIVICE: Bez stida se vraća da zgrne još para

Jedno vreme Rajanu Gigsu bila su zatvorena sva vrata zbog skandala koje je nizao, a sada ga je sud odbacio sve optužbe protiv njega, te se vraća u svet fudbala na velika vrata

Vip priča
Autor:
ROĐENOM BRATU RASTURIO BRAK, ZVERSKI MUČIO LJUBAVNICE, A SUD GA OSLOBODIO KRIVICE: Bez stida se vraća da zgrne još para
Rajan Gigs oslobođen optužbi za nasilje, Foto: Denis LOVROVIC / AFP / Profimedia

Rajan Gigs svojevremeno je bio jedan od najpopularnijih i najuspešnijih fudbalera. Imao je sve - uspeh, veliku sportsku karijeru, novac, izgled, prelepu suprugu, ali onda je sve upropastio i sam sebi zatvorio sva vrata.

Nakon brojnih skandala, nasilničkog ponašanja i optužbi bivših ljubavnica, povukao se iz javnosti, ali sada želi da se vrati fudbalu na velika vrata, nakon što je oslobođen svih optužbi za jeziva zlostavljanja. Sada želi da se vrati karijeri, verovatno kao menadžer i trener, jer kako kaže, ima "nedovršenog posla u igri", piše Mail Sport.

Afera koja je šokirala svet

Čitav svet ostao je u šoku kada se 2011. godine otkrilo da je Rajan Gigs punih osam godina bio u vezi sa Natašom Gigs, ženom njegovog rođenog brata Rodrija Gigsa. Bili su zajedno i pre Rodrijevog venčanja, a Nataša je otkrila kako je pre svadbe abortirala Rajanovo dete. Rodri Gigs ne krije da i dan danas ne razgovara sa bratom, kao i da je "toliko besan da bi mogao da ga zgazi automobilom da ga vidi na ulici".

Stvari su se malo stišale, bar je tako u javnosti delovalo, o onda je Kejt Grevil tužila Rajana Gigsa za nasilničko ponašanje.

Rajan Gigs
foto: Prodimedia

"Uzeo je moju torbu sa laptopom i bacio mi je u glavu", opisala je napad na nju u hotelskoj sobi, a potom dodala da ju je tako jako udario u leđa da je s kreveta odletela na pod. Tvrdi da ju je gol vukao i izbacio iz sobe, da bi je pustio nazad tek nakon 10 minuta. Nakon toga su imali seksualni odnos. Detektivima je rekla da se incident dogodio jer je optužila Gigsa da se nabacivao drugim devojkama u njenom prisustvu, piše Wanted.

Nakon toga bi on raskidao, a onda bi mu se izvinila. Zatim bi je on udario, a kaže da se osećala kao da je sama kriva.

Kejt je otkrila da je Rajana upoznala 2013. godine kada je radila za PR kompaniju kojoj je on bio klijent. Imali su aferu dok je Gigs još bio u braku sa Stejsi Kuk, a počela je kada ju je njena majka molila da zamoli fudbalera da joj potpiše majicu. Zbog njega se razvela, ali ubrzo su počeli prvi znakovi problematičnog ponašanja.

Kada ne bi mogla da se nađe sa njim čim je pozove, nazivao ju je ku*kom i optuživao da ima ljubavnike. Slao joj je poruke seksualne sadržine, a potom je ucenjivao zajedničkim snimcima.

"Ujutro bi dolazio kod mene, imali bismo seks i imala sam osećaj da me samo za to koristi. Nikada nije bilo trenutka kada nije želeo se*s. Došao bi kod mene na seks, a onda bi otišao sa drugom devojkom u Barselonu", rekla je Kejt.

Nakon što je nekoliko godina trpela Gigsovu torturu, kada je u njegovom ajpedu pronašla dokaze o aferama sa osam drugih žena, Kejt je skovala plan kako da pobegne od njega i 2022. godine se obratila policiji i sudu.

I pored svega, sve optužbe protiv Gigsa su odbačene i on se sprema da se na velika vrata vrati karijeri. Kako?!

Šuška se da je bivšim partnerkama debelo platio da ćute o svemu, ali naravno, za to nema zvaničnih potvrda.

Bonus video

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs