Neverovatno

Žerar Depardje priznao da može da popije 14 flaša vina dnevno: Ne umem da pijem kao normalna osoba!

Iako je svestan da nakon nekoliko bajpaseva mora da pazi na zdravlje, glumac kaže da ne planira da umre i da ima još energije
Vip priča
13:38h
Žerar Depardje priznao da može da popije 14 flaša vina dnevno: Ne umem da pijem kao normalna osoba!
Foto: Fonet

Francuski glumac Žerar Depardje odlučio je da u intervjuu za jedan britanski magazin progovori o svojim navikama kada je reč o piću.

Ispričao je nešto potpuno neverovatno - može da popije do 14 flaša vina za jedan dan!

Kako je protekla poseta Žerara Depardjea Beogradu, pogledajte OVDE.

"Kada mi je dosadno, pijem. Osim kada imam obavezne trenutke apstinencije. Nakon 5 bajpaseva, kao i zbog holesterola moram da pazim. Ali, neću sada umreti, imam još energije. Ali ja ne umem da pijem kao normalna osoba. Mogu da popijem 12, 13, 14 boca dnevno, a nisam nikad pijan, samo malo ljut. Potrebno mi je samo 10 minuta dremanja i ponovo se osećam sveže! Moram priznati da, kada počnem da brojim, lekari počnu da brinu" - iskreno je rekao glumac.

Inače, Žerar je uložio mnogo truda da iskoreni svoju naviku nakon hitnog ugrađivanja bajpasa i srčanog udara 2000. godine. Ali, izgleda da mu se nije dalo - 2012. godine, Depardje je uhapšen zbog nasilničke vožnje u pijanom stanju.

OVDE otkrijte gde Žerar Depardje otvara novi restoran.

Legendarni glumac priznao je da živi neumerenim životom, ali da to nikada nije štetilo njegovom ugledu u rodnoj zemlji, već da se to, po njegovom mišljenju, čak uklapa u sliku Francuza.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs