PRIČALI SU DA JE ŽGOLJAV I MATOR PA REŠIO DA VRATI IMIDŽ FRAJERA: Preporodio se čim mu je 30 godina mlađa rodila 7. dete

Pevač Mark Entoni, kojem je 30 godina mlađa žena rodila dete danas izgleda bolje nego ikada.

Vip priča
15:32h Autor:
PRIČALI SU DA JE ŽGOLJAV I MATOR PA REŠIO DA VRATI IMIDŽ FRAJERA: Preporodio se čim mu je 30 godina mlađa rodila 7. dete
Foto: VAEM/MIAMIPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Holivudska Staza slavnih ima novi dodatak. Naime, pevač Mark Entoni dobio je svoju zvezdu na čuvenoj Stazi slavnih. Mark je američki pevač, glumac i producent poreklom iz Portorika. Osvojio je brojne nagrade tokom svoje umetničke karijere, a njegovi albumi su prodati u više od 12 miliona širom sveta, te nije ni čudo što će zvdezda sa njegovim imenom krasiti stazu.

Osim što ga je supruga podržala na ovom značajnom događaju, došao je i Dejvid Bekam. To je zaista iznenadilo muzičara.

Mark Entoni, Dejvid Bekam
foto: Juan Rico / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Čini se da je pevač presrećan zbog velikog uspeha, a osim toga, vratio je imidž zgodnog frajera. Njgov život upotpunila je 30 godina mlađa Nadija Ferera sa kojom je nedavno dobio dete. Inače, pevaču je to 7. dete po redu, dok iza sebe ima 3 propala braka.

Mark Entoni
foto: Juan Rico / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prva supruga bila mu je bivša Mis Univerzuma Dajanara Tores, s kojom se venčao 2000. godine, a par je dobio dva sina, Kristijana i Rajana. Razveli su se 2004., a iste godine Entoni je odveo pred oltar Dženifer Lopez. S pevačicom je dobio još dvoje dece, blizance Maxa i Emu. Razveli su se nakon deset godina braka, a nakon razvoda ostali su u dobrim odnosima.

Treća supruga bila mu je manekenka Šenon De Lima, s kojom je u braku bio od 2014. do 2016. godine.

Po svemu sudeći, pevaču je sve krenulo od ruke od onog trenutka kad je stao na ludi kamen sa Nadijom, te se u njegovom životu dešavaju samo pozitivne stvari, a njena mladalačka energija mu i te kako prija.

1 / 5 Foto: Profimedia

Pevač se često nalazio na meti negativnih komentara na račun fizičkog izgleda. Naime, mnogi su komentarisali da se ostario preko noći, te da je "propao". Međutim, sada se pokazao u potpuno drugačijem svetlu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs