LILI ROUZ-DEP

ZAVELA JE 2 VRHUNSKA GLUMCA, PA PREŠLA NA ŽENE: Fatalna Lili na prvi pogled nije ništa posebno, ali ne mogu da joj odole

Ćerka Džonija Depa i francuske pevačice, glumice i ikone stila, Vanese Paradis iako ima samo 24 godina, iza sebe ima niz propalih veza i jednu koja je šokirala njene fanove.

Vip priča
Autor:
ZAVELA JE 2 VRHUNSKA GLUMCA, PA PREŠLA NA ŽENE: Fatalna Lili na prvi pogled nije ništa posebno, ali ne mogu da joj odole
Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Lili-Rouz Dep je napravila popriličnu senzaciju u novoj kontraverznoj seriji „Idol“ u kojem glumi zajedno sa muzičarem The Weeknd-om. Ali njen ljubavni život je takođe dospeo na naslovne strane - s obzirom na njene romantične veze sa poznatim holivudskim momcima poput Ostina Batlera i Timotija Šalamea.

Od modela do muzičara i svega između, donosimo vam listu svih muškaraca sa kojima je ćerka Džonija Depa i Vanese Paradi imala romanse.

Aš Stajmest

Lili Rouz Dep
foto: Profimedia

Prva poznata veza Lili-Rouz bila je sa britanskim modelom Ašom Stajmestom. Glasine su se prvi put pojavile da se viđaju u oktobru 2015. kada su uslikani kako zajedno provode vreme u Parizu.

Par je primećen nekoliko puta tokom svoje romanse, uključujući i zajednički dolazak u LA aerodrom nakon što su prisustvovali Kanskom filmskom festivalu na premijeri njenog filma „Plesačica“ u oktobru 2016.godine. Stvari su izgledale ozbiljno za mlad zaljubljeni par kada se Stajmest pridružila Lili-Rouz na porodičnom putovanju u Pariz gde se upoznao se sa njenim roditeljima i njenim bratom Džekom u martu 2016. Međutim, par je navodno raskinuo 2018. nakon više od dve godine zajedno kada je ona imala 16, a on 24 godine.

Timoti Šamale

Lili Rouz Dep
foto: Profimedia

Zvezda „Idola“ i Timoti Šalame upoznali su se na snimanju Netfliksovog filma „Kralj“ iz 2018. Ubrzo su se zatim pokrenule glasine o njihovoj vezi u decembru 2018. nakon što su primećeni na sastanku u Landmarku kuvara Marka Marfija u Time Vorner Centru. „Oboje su bili veoma opušteni, uživali u opuštenoj večeri. Obukli su se u flanelske košulje i bili su neverovatno ljubazni prema svom osoblju“, rekao je tada izvor za Pejedž Siks. Sledećeg septembra viđeni su na odmoru na Kapriju u Italiji.

Šalame se osvrnuo na njihovu romantičnu italijansku ekskurziju jahtom, rekavši za GQ 2020. godine: „Bio sam na ovom brodu ceo dan sa nekim koga sam zaista voleo. 'To je bilo sjajno". Ali zvezda filma „Zovi me svojim imenom” takođe je podelila da mu je bilo „neugodno” kada su se pojavile fotografije paparaca na kojima se ljube. "Probuditi se uz sve ove slike, i osećati se posramljeno, nije dobar osećaj" rekao je za taj magazin. „I onda ljudi kažu: "Ovo je PR trik." PR trik?! Mislite li da bih želeo da izgledam tako pred svima vama?"

Usred medijske pažnje, njihova veza je naizgled pukla, a on je potvrdio njihov raskid rekavši da je "samac" u aprilu 2020. godine.

Ostin Batler

Lili Rouz Dep
foto: Profimedia

Ostin Batler i Lili-Rouz bili su non stop zajedno u kratkoj romansi nakon njegovog rastanka od dugogodišnje partnerke Vanese Hadžens 2020. godine. Ona i zvezda filma "Elvis" primećeni su kako se zabavljaju u Londonu posle sastanka na večeri u avgustu 2021.

Ali par - koji se naizgled upoznao dve godine ranije dok je snimao horor-komediju iz 2016. "Joga Hosers" - više nije primećen zajedno, što je signaliziralo kraj njihovog kratkotrajnog viđanja.

Jasin Štajn

Lili Rouz Dep
foto: Profimedia

Lili-Rouz je navodno nastavila ubrzo zatim sa francuskim reperom mesec dana nakon njenog zabavljanja sa Batlerom.

Nejasno je kada su prekinuli vezu, ali fanovi su u martu 2023. istakli da su oboje prestali da prate jedno drugo na društvenim mrežama.

070 Shake

Lili Rouz Dep
foto: Profimedia

Lili-Rouz je prvi put javno priznala vezu u maju 2023. kada je potvrdila da se zabavlja sa reperom 070 Shakeom.Objavila je svoju vezu na svom Instagramu napisavši:“. „4 MESECA S MOJA LJUBLJENA“, napisala je fotografiju.

Tog istog dana, 070 Shake — rođena Danijele Balbuena — objavila je fotografiju izbliza na kojoj njih dve ljube. Obe su ostale tajnovite otkako su izašle u javnost sa svojom ljubavlju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs