Zadovoljna

Hurem proslavila 32. rođendan u krugu porodice i prijatelja! (FOTO)

Turska lepotica Merjem Uzerli, sultanija Hurem iz serije Sulejman Veličanstveni, proslavila je 32. rođendan samo uz najbliže prijatelje
Vip priča
12:36h Autor:
Hurem proslavila 32. rođendan u krugu porodice i prijatelja! (FOTO)
Foto: Facebook / Meryem Uzerli

Iza lepe Merjem Uzerli, poznatije kao sultanija Hurem, bila je teška godina, ali zvezda istorijeske TV serije Sulejman Veličanstveni napokon je srećna.

Turska glumica s berlinskom adresom dane provodi uživajući u čarima majčinstva. Zbog svoje malene Lare, koju je rodila pre šest meseci, bez prestanka je nasmejana. Uzerli je ovih dana proslavila 32. rođendan.

Kako Hurem izgleda bez šminke, pogledajte OVDE.

Na proslavu je pozvala najbliže prijatelje, koji su bili uz nju nakon što je zbog depresije pokušala samoubistvo. Njen biivši verenik Đan Ateš, direktor brokerske kuće, terao je glumicu na pobačaj jer već ima decu iz propalog braka.

Naravno, Đan nije bio pozvan na rođendan, a ćerku je prvi i jedini put video na Dan očeva, iako je ogorčena glumica govorila da mu to nikad neće dopustiti.

"Ne razmišljam o novoj vezi. Majčinstvo mi je prioritet", kaže Merjem.

OVDE pogledajte kako se Hurem provela sa roditeljima u Berlinu.

Crvenokosa lepotica uskoro započinje snimanje nove serije u kojoj će glumiti jednu od najvažnijih žena u turskoj istoriji, sultaniju Kosem, koja je samostalno vladala Osmanlijskim Carstvom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs