Raskošno

Kad Madona slavi rođendan: Ekstravagantna zabava u luksuznoj vili! (FOTO)

Pevačica se na društvenim mrežama pohvalila fotografijama sa proslave njenog 56. rođendana, kao i svojim izgledom, kojem se dive i mnogo mlađe žene
Vip priča
00:42h Autor:
Kad Madona slavi rođendan: Ekstravagantna zabava u luksuznoj vili! (FOTO)
Foto: Facebook
1 / 1 Foto: Facebook

Za planetarno popularnu pevačicu, Madonu, rođendanski provod nije ništa drugo do provod u luksuznoj vili sa poznatim prijateljima!

Pevačica se na društvenim mrežama pohvalila fotografijama sa proslave njenog 56. rođendana, kao i svojim izgledom, kojem se dive i mnogo mlađe žene.

Kako je Madona uvredila fanove burkom, pogledajte OVDE.

Što se kraljice popa tiče, njen stajling bio je nesvakidašnji, elegantan i retro, koji je upotpunila prelepim loknama kakve smo viđali u starim filmovima, koje je držao svetlucavi rajf za kosu. Zvanice su pretežno bile poznate zvezde, a među njima i britanska manekenka Kejt Mos.

Madonino slavlje upotpunjeno je dekadentnim poslasticama i ogromnim, svetlećim slovom "M", nabavljenim specijalno za slavljenicu.

Naravno, zabavi su prisustvovala i Madonina deca, a stajlingom se istakao Dejvid, noseći crno odelo, simpatičnu leptir-mašnu i crni cilindar, dok je Roko odabrao crno beli, elegantni blejzer.

A šta je Madona rekla o lejdi Gagi, saznajte OVDE.

Sa druge strane, pevačicina usvojena kćerka Mersi izdvojila se ekstravagantnom haljinom, sa mnoštvom kristala i svetlucavih kamenčića.

Gosti su se prilično brzo opustili, pa su ispred svetlucavog "M" nastale fotografije u najrazličitijim pozama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs