"TUKAO ME SVAKOG DANA, ZAKLJUČAVAO U SOBU I TERAO DA SE PRAVIM DA JE SVE OK": Slavna glumica puderom je krila modrice

Abigejl Breslin svi znamo po ulozi "Male mis Sanšajn", ali sada je njena jeziva priča izašla u javnost

Vip priča
Autor:
"TUKAO ME SVAKOG DANA, ZAKLJUČAVAO U SOBU I TERAO DA SE PRAVIM DA JE SVE OK": Slavna glumica puderom je krila modrice
Abigejl Branslin o nasilji, Foto: Profimedia

Abigejl Branslin danas ima 26 godina i srećna je i zaljubljena mlada žena. Proslavila se ulogom u filmu "Mala mis Sanšajn" kada je proglašena za čudo od deteta, jer je pokazala neverovatnu glumu.

Iako je delovalo da njena karijera tek počinje, ona je posle te prve uloge bila zapostavljena i zaboravljena. Još uvek se bavi glumom, ali se veoma retko pojavljuje i kada se to desi to su role u horor filmovima.

Abigail Breslin
foto: Profimedia

Razlog za to može biti što je Abigejl godinama bila u toksičnoj vezi sa dečkom koji ju je zlostavljao, fizički, verbalno i emotivno.

Sama glumica je sve ovo priznala objavom na Instagramu:

"Bila sam u jako okrutnoj, zlostavljačkoj vezi skoro 2 godine. Sve je na početku bilo divno, bila sam tako zaljubljena. Nažalost, moj zlostavljač iskoristio je moju naivnost, te je brzo postao nasilan. Tukao me svakog dana, zaključavao u sobe i terao me da se pravim da je sve u redu. Danima sam skrivala ožiljke po telu", napisala je Abigejl.

"Koristila bih korektor i debeli sloj pudera ne bih li sakrila modrice po telu i licu. Bojala sam ga se, ali najgore povrede su bile one psihološke. Vređao me i uništio mi samopoštovanje. Osećala sam se kao da nisam vredna ljubavi, ružnom i nevoljenom. Mislila sam da zaslužujem da me se tuče i ugnjetava", rekla je.

Na kraju su je iz cele situacije izvukli porodica i prijatelji. Iz začaranog kruga toksične veze su je izvukli pažnjom i aktivnom pomoći te se tako uspela osloboditi čeličnog stiska svog zlostavljača. Danas je Abigail u srećnoj vezi i verena je za partnera Iru Kunyanskyja.

"Sada sam srećna, zdrava osoba, ali i dalje imam trenutke. Imam PTSP te nekad sanjam neprijatne snove i budim se u panici, još uvek se oporavljam od svojih trauma", zaključila je.

Kako danas izgleda Abigejl, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

1 / 5 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs