OTAC JOJ NAPRAVIO PAKAO OD ŽIVOTA, TUKAO JE I NAZIVAO KU*KOM: Pre 6 meseci htela da se ubije, a sada je JAČA NEGO IKAD

Jelena Dokić prošla je dug put od pakla i nazad, a sinoćna fotografija potvrđuje da je jača od sveg zla koje ju je snašlo

Vip priča
Autor:
OTAC JOJ NAPRAVIO PAKAO OD ŽIVOTA, TUKAO JE I NAZIVAO KU*KOM: Pre 6 meseci htela da se ubije, a sada je JAČA NEGO IKAD
Foto: Profimedia

Pre šest meseci smo imali priliku da vidimo depresiju i bol sa kojom se Jelena Dokić suočila kada je pokušala da se ubije. Međutim, sinoćna fotografija potvrđuje da je iz još jedne velike nedaće izašla kao pobednik.

Bivša teniserka sada radi kao sportski komentator. Sinoć se pojavila na događaju na kojem je predstavljen Australijan open 2023. godine i tom prilikom je izgledala fantastično!

U bebi roze sako, bela majica i cvetna suknja savršeno su joj stajale, a Jelena nikad bolje nije izgledala nego sinoć.

Podsetimo, u aprilu ove godine je pokušala da se ubije skokom sa 26. sprata, a sve je ispričala na društvenim mrežama:

"Malo je falilo da 28. aprila 2022. skočim sa balkona sa 26. sprata i oduzmem sebi život. Nikada neću zaboraviti taj dan.

Sve je mutno. Sve je tamno. Nema tona, nema slike, ništa nema smisla... Samo suze, tuga, depresija, anksioznost i bol.

Bilo mi je izuzetno teško poslednjih šest meseci. Konstantno sam plakala svuda. Krila sam se u toaletu na poslu kako bih obrisala suze, kako niko ne bi primetio, dok je neprekidno plakanje kod kuće postalo nepodnošljivo. Osećaji tuge i bola nisu odlazili, život mi je bio razoren.

Jelena Dokić
foto: Profimedia

Krivim sebe, mislim da nisam vredna ljubavi i uplašena sam. Takođe znam da imam još toliko stvari zbog kojih mogu da budem zahvalna, a onda počinjem da mrzim sebe jer se osećam kao da nisam zahvalna, jer to ne mogu biti ako želim sve da okončam. Takav je začarani krug u mojoj glavi.

Rezultat – malo je falilo da skočim sa balkona na 26. spratu 28. aprila. Nikada neću zaboraviti dan, samo sam želela da bol i patnja prestanu.

Izvukla sam se sa ivice, ni sama ne znam kako sam to uspela. Dobijanje stručne pomoći mi je spasilo život."

Svi probelmi Jelene Dokić počeli su iz porodice. Naime, da ima loš odnos sa ocem Damirom, Jelena nikad nije krila. On je prelazio crtu zdravog odnosa sa ćerkom, vikao na nju, branio joj da se zabavlja sa Hrvatom Tinom Bikićem, branio joj da se čuje sa mlađim bratom...

Kako je sve to podnela, dovoljno govori naslov autobiografije, „Nesalomiva”.

"Kada se pojavila informacija da se zabavljam sa Tinom za nekoliko sati me je otac pozvao. Nisam mogla da se javim. U njegovim očima je to bilo nešto najgore što sam mogla da uradim, jer bi on više voleo da sam sa teroristom nego sa Hrvatom. Tada mi je poručio: Ti si ništa drugo nego ku***. Izdala si me. Ti si smrdljiva, užasna ku***. Sa neprijateljem si. Osramotila si me," napisala je Dokićeva u autobiografiji.

Jelena Dokić
foto: Profimedia

Ona je objasnila i kako je svakih nekoliko nedelja slala ocu oko 200.000 dolara u nadi da će je ostaviti na miru, ali joj je on i dalje zagorčavao život i verbalno maltretiranje nije prestalo dok nije otišla od njega sa izabranikom svoga srca i Tin joj je mnogo pomogao da nastavi sa koliko-toliko normalnim životom. Loš odnos sa ocem kulminirao je potpunim prekidom odnosa.

Damir je Jelenu za loše igre kažnjavao, šutiranjem i udaranjem kaišem, a najgore je bilo 2000. posle poraza u Kanadi.

"Na kraju sam se onesvestila. Krvnički me je pretukao", ispričala je Jelena.

Kada je 2000. u polufinalu Vimbldona izgubila od Lindzi Devenport, imao je spremnu kaznu za nju.

Jelena Dokić
foto: Profimedia

"To polufinale je trebalo, u tom trenutku, da bude vrhunac moje karijere, ali posle meča je moj otac mislio da sam ga osramotila i nije mi dozvolio da se vratim u hotel. Ostala sam u svlačionici tog popodneva, čak i uveče, pokušavajući da zaspim na jednoj klupici. Sakrila sam se i nadala se da me niko neće pronaći. A onda su me čistačice pronašle oko 11 uveče, pozvali su nadležne i morala sam napustim svlačionicu. Nisam imala novac, kreditnu karticu", izjavila je jednom prilikom Jelena.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs