Strašno!

NAKON SMRTI SINA, PORODICA SE RASPADA! PEVAČ PUCA SEBI U GRUDI, ĆERKA MU SE DROGIRA: Jedna tragedija vukla drugu!

Kažu da se nikad nije oporavio od smrti sina

Vip priča
Autor:
Foto: Printscreen/youtube/cmc tv

Pevač Mišo Kovač poslednjih godina nije mnogo prisutan u medijima zbog lošeg zdravstvenog stanja.

Jednom prilikom je govorio o smrti i priznao da sa smrću svog sina Edija nikako ne može da se pomiri.

"Za mene nema zabranjenih tema, pa to nije ni zdravlje, ni smrt. Smrt je za svakoga. I za Olivera, i za Arsena, i za Rajka, i za mene. Žao mi je što su ti ljudi otišli. Naravno, kao ocu, najžalosnije mi je što je otišao moj sin Edi. Fizički mi Edi fali do bola, međutim on je uvek sa mnom, svaki dan, svaki sat, u mojoj duši”, rekao je on jednom prilikom za Jutarnji.hr.

"Za razliku od papira koje smo mi dobili, a u kojima je stajalo da je naš sin umro od prostrela glave, takvog da bi na kraju mogao da živi, prava je verzija bila drugačija. U tim je dokumentima pisalo da je Edi umro od sepse izazvane velikom količinom bakterija u organizmu", rekla je jednom prilikom Edijeva majka Anita, koja se ubrzo nakon tragedije razvela od pevača.

Posle razvoda, Mišo je sa proročicom Silvijom Konte Kalvi Marković otišao iz zemlje, a njegova ćerka Ivana je to veoma teško podnela.

"Četiri godina sam bio polumrtav, ležao nakljukan sedativima ili sam bio na groblju", pričao je pevač.

Ivana je nakon pogibije starijeg brata, razvoda roditelja i očeve depresije, počela da konzumira heroin.

"Ja sam bio toliko zaokupljen samim sobom i svojom depresijom da nisam ni primjećivao njenu zavisnost", ispričao je pevač.

Za pevača je sve ovo bilo previše, te je 1999. godine pucao sebi u grudi, ali su lekari uspeli da mu spase život.

"Pokušaj samoubistva bila je samo kulminacija nagomilane tuge i očaja zbog gubitka sina", priznao je Kovač.

"Smrt ne može niko da spreči. Ja sam je dosad tri puta izbegao, a najbliže sam joj bio kad sam imao infarkt. Spasili su me u zadnji čas, a kada sam otvorio oči u bolnici, iznad mene i mog kreveta je stajao momak koji me poljubio u čelo i rekao mi: 'Mišo, ja u životu imam samo Isusa i vas'. Onda je otišao, a ja sam posle saznao da je momak isusovac”, nastavio je Mišo.

Kako je istakao, uz njega su sada supruga Lidija, ćerka Ivana i unuka Elena.

"Meni je moja Lidija sve. Tu je uz mene, baš onako kako kažu, i u dobru i u zlu. Jasno, tu je i moja Ivana, sjajna pevačica koja svoj put krči sama i nikad se u životu nije pozivala na svog oca, kao i moja unuka Elena. One su sad na moru, ali čujemo se svaki dan na telefon. Malu obožavam. Kažu svi da je na mene. Neka je”, rekao je on ponosno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...