PRISILA PRISLI

LEPOTOM JE OSVOJILA KRALJA ROKA, A ONDA JE UNAKAZILA LICE: Posle njegove smrti postala je deo JEZIVOG KULTA!

Na pomen Prisile Prisli mnogi uglavnom pomisle na njeno lice koje je uništila plastičnim oepracijama

Vip priča
Autor:
LEPOTOM JE OSVOJILA KRALJA ROKA, A ONDA JE UNAKAZILA LICE: Posle njegove smrti postala je deo JEZIVOG KULTA!
Prisila Prisli, Foto: Profimedia

Glumica i preduzetnica Prisila Prisli, poznata i kao udovica kralja roka Elvisa Preslija danas je napunila 76 godina. Prisila koja svojim pojavljivanjem u javnosti ne prestaje da šokira obožavatelje i to prvenstveno zbog estetskih operacija koje su ostavile traga na njenom licu.

Prisila je nedavno viđena na Met Gali, a mnogi su i tom prilikom komentarisali njeno izdeformisano lice.

Preterani broj estetskih operacija, pogotovo nakon tretmana argentinskog lekara Serana koji joj je umesto botoksa ubrizgavao industrijski silikon doveo ju je do potpuno drugačijeg izgleda. Nakon toga je navodno odustala od bilo kakvih zahvata pomlađivanja, ali posledice se itekako vide.

Prisila je imala svega 14 godina kada je srela Elvisa, dok je on bio 10 godina stariji. Par se venčao 1967. godine, a sledeće godine su dobili ćerku Lisu Meri.

Međutim, razveli su se 1973. godine. Muzičar je preminuo 1977. godine, a imao je samo 42 godine, a Prisila je u dokumentarcu "Elvis Presley: The Searcher" rekla da je njen bivši suprug sam okončao svoj život.

"Znao je šta radi. Njemu bliski ljudi pokušali su nešto učiniti, ali njemu nisi mogao govoriti šta da radi. Brzo bi te izbacio iz svog života", ispričala je glumica. Objasnila je da ni ona, ni porodica i prijatelji nisu mogli prisiliti Elvisa da prestane sa uzimanjem lekove.

Otkrila je i da je pevač napisao dve oproštajne poruke pre svoje smrti, a njegova porodica je rekla da se Prisli namerno predozirao lekovima.

Prisila je uprkos razvodu ostala bliska s Elvisom do njegove smrti. U dokumentarcu je krivila i američku vojsku za zavisnost tabletama njenog bivšeg muža. Naime, on je služio vojni rok u Nemačkoj i glumica je ispričala da su vojnicima davali lekove kako bi ih održali budnima.

Prisila često ističe da se nijedan muškarac ne može meriti s Elvisom, iako se njihov brak završio razvodom.

''Mislim da nikada neću naći nikoga koga bih volela kao Elvisa. Bespredmetno je uopšte upoređivati ga s nekim. Istina je da su mi neki muškarci s kojima sam bila nakon Elvisa nešto značili, ali on je bio moja prva i poslednja ljubav'', objasnila je glumica, koja se nikad više nije udavala, a iz dugogodišnje veze ima jednog sina.

Prisila je nažalost imala i drugih problema i to upravo sa ozloglašenom Sajntološkom crkvom čiji su članovi i Tom Kruz i Džon Travolta.

U kult je ušla 1977. godine nakon što je Elvis preminuo. Nju su regrutovali Sajentolozi još u vreme dok je "Kralj rokenrola" bio živ, ali on nije hteo da čuje za to.

Nakon 40 godina u toj organizaciji, uspela je da se izvuče.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs