SAZNAJTE VIŠE

VIDELI SU ŠTA JE TO DONELO PARIS HILTON: 15 godina nakon objavljenog intimnog snimka OTKRIO ISTINU o Kardašijanovima!

Deceniju i po nakon što je objavljen kontroverzni video, bivši dečko Kim Kardašijan podelio je do sad nepoznate detalje

Vip priča
Autor:
VIDELI SU ŠTA JE TO DONELO PARIS HILTON: 15 godina nakon objavljenog intimnog snimka OTKRIO ISTINU o Kardašijanovima!
Kim Kardašijan, Foto: Profimedia

Kim Kardašijan je ovih dana, nakon spektakularnog izdanja na Met gali, jedna od glavnih tema u stranim medijima, ali sada se ponovo vraća najteži duh iz njene prošlosti — snimak intimnih odnosa koji ju je proslavio.

Podsetimo, šira javnost je prvi put ime ove lepotice čula nakon što je 2007. godine isplivao snimak seksa Kim Kardašijan i repera Reja Džeja, piše Glossy.

Kardašijanova je podnela tužbu protiv kompanije Vivid Entertainment, koja je objavila ovaj video pod naslovom "Kim Kardašijan, superzvezda", a potom je odustala od tužbe i nagodila se za pet miliona dolara i dopustila pomenutoj firmi da deli snimak.

Kim Kardašijan
foto: Profimedia

Od tada je njena karijera vrtoglavo krenula nabolje, a danas je Kim milijarderka, rijaliti zvezda, poslovna žena, dizajnerka, muza mnogih kreatora, "prva dama" šou-biznisa...

Kim Kardašijan i njena majka Kris Džener godinama odbacuju tvrdnje da "mamadžerka" Kris stoji iza svega i ističu da je Rej Džej bio taj koji je izneo snimak na svetlo dana. On danas kaže — laž!

— Nikada nisam objavio ništa. Ništa nisam dao nekom snimak svog seksa u životu. To nikada nije procurelo — tvrdi Rej Džej.

Reper je istakao da je sve bio dogovor Kim Kardašijan, Kris Džener i njega.

— To je uvek bio dogovor između Kris Džener, Kim i mene, uvek smo bili partneri, od početka svega ovoga — kaže on.

Reper tvrdi da je on ohrabrivao Kim da objavi njihov intimni snimak nakon što su videli kako je njena drugarica Paris Hilton postala popularna posle sopstvenog kućnog videa. Rej Džej, koji je s Kim bio u vezi od 2003. do 2006. godine, dodaje da je on ubedio Kardašijanovu da kaže svojoj majci da da snimak kompaniji Vivid Entertainment i da su Kim i on potpisali ugovor za tri videa. Ipak, samo je jedan objavljen, onaj nastao u Meksiku, koji je potom video ceo svet.

— Sedim u senci više od 14 godina, dozvoljavam Kardašijanovima da koriste moje ime, da ga iskorišćavaju, da zarađuju milijarde dolara deceniju i po, da pričaju o temi o kojoj ja nikad nisam progovorio — kaže Rej Džej.

Štaviše, reper, čije je pravo ime Vilijam Rej Norvud Džunior, kaže da "nikada nije imao snimke u svom posedu" tokom njihove veze i da je Kim sve njih čuvala u kutiji za patike ispod svog kreveta. On je nazvao tvrdnje da je on objavio ovaj video "najvećim lažima u istoriji zabave".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs