vodi tešku borbu!

GLEDALI SMO JE U SERIJI "ELIF": Poznata turska glumica pretrpela strašno zlostavljanje od oca, sada strahuje ZBOG OVOGA!

Turska glumica Melisa Dongel doživela je nešto što nikom nikada ne bi smelo da se dogodi!

Vip priča
13:49h Autor:
GLEDALI SMO JE U SERIJI "ELIF": Poznata turska glumica pretrpela strašno zlostavljanje od oca, sada strahuje ZBOG OVOGA!
Foto: Printscreen Youtube / Onedio

Melisa Dongel je turska glumica i model, završila je Akademiju umetnosti "Osman Iagmurdereli", a njeno prvo pojavljivanje na malim ekranima bilo je u seriji "Elif". Trenutno tumači glavnu ulogu u romantičnoj komediji "Aşk Mantık İntikam".

Veliku popularnost je stekla 2018. godine, kada se pojavila kao Deniz Čelik u dramskoj seriji "Bizim Hikaye".

Otac - monstrum

U julu 2021. otkriveno je da je Dongel vodi pravnu bitku sa svojim ocem, od koga je pretrpela stravično nasilje. Zlostavljao ju je na najgori mogući način - silovao ju je!

On je sada na izdržavanju zatvorske kazne, što glumica želi da iskoristi i, kako je istakla, zaštiti sestru. Melisa Dongel je pokrenula sudski postupak i traži starateljska prava nad njenom maloletnom sestrom.

Majka je napustila

Tužnu priču Melisinog života upotpunila je njena majka. Ona je odbila da brine o svojim kćerkama, navodno, zbog siromaštva, i vratila se u rodnu Rusiju.

Pomoć psihologa

Melisa Dongel je dugo vremena posećivala psihologe i sa njima razgovarala o posledicama strašnog čina njenog oca. Sada je spremna da preuzme starateljstvo nad sestrom i, kako kaže, spreči da i ona doživi isto. Glumica dobija veliku podršku na društvenim mrežama sa svih strana svetu. Podršku joj šalju i mnoge kolege, a među prvima je to učinio Kerem Bursin.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs