Nakon 16 godina braka

RAZVODE SE SVETOZAR CVETKOVIĆ I JELENA ĐOKIĆ: Ovo je razlog!

Nakon što se razveo do prve supruge, Svetozar je ljubav započeo sa Jelenom, ali nakon 16 godina odlučili su da svako krene svojim putem

Vip priča
Autor:
RAZVODE SE SVETOZAR CVETKOVIĆ I JELENA ĐOKIĆ: Ovo je razlog!
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Svetozar Cvetković (63) i njegova supruga Jelena Đokić (44) se razvode, saznaje Kurir. Poznati glumački par još uvek nije zvanično podneo papire za razvod sudu, ali su rešili da stave tačku na zajednicu koju su otpočeli 2006. godine.

Kriza u braku počela je tokom pandemije virusa korona, pa su rešili da se raziđu. Prema rečima izvora ovog dnevnog lista, Svetozar je letos bez supruge bio na moru s decom, dok Jelenu komšije na Vračaru izvesno vreme ne viđaju u kraju.

Svetozar i Jelena pre 16 godina pronašli su zajedničku emotivnu sreću. Iako su često viđeni na gradskim dešavanjima, o privatnom životu nerado govore. Jelena je od Svetozara mlađa dvadeset godina, ali to im nikada nije predstavljalo prepreku da uživaju u ljubavi.

Jelena Đokić, Svetozar Cvetković
foto: Kurir / Marina Lopičić

Koji je pravi razlog kraha njihovog braka, nije poznato, ali jeste to da je glumac bio aktivan na društvenim mrežama. Međutim, nedavno je obrisao Instagram, dok je Đokićeva prisutna na socijalnim mrežama, ali je poslednju fotografiju objavila 2019. godine. Povodom saznanja da se razvodi od supruge, novinari su kontaktirali glumca, koji je samo kratko odgovorio:

- Ne dajem izjave o svom privatnom životu.

Cvetković je pre Đokićeve imao brak iza sebe, iz kojeg ima ćerku, dok je sa Jelenom dobio sina i ćerku.

"Više sam ponosan na svoju decu, porodicu. Za sebe uvek mislim da sam mogao bolje. I nije to samokritika, ja sam samo realan. Mislim da sam mnoge stvari mogao bolje da uradim," rekao je Svetozar pre par godina pričajući o životu.

Koje stvari?

"Pre svega mislim na posao, nešto ne bih uradio da ponovo mogu da biram. Znate, neurolozi dođu pa vam snime glavu i kažu “mozak vam je manji sada nego što je bio pre pet godina”. U dijagnozi vam napišu smanjena moždana masa. I kada sam pogledao i pitao mog doktora što je to tako, on se smeje. Jedno dete od 16 godina, ako ćemo da postavimo test inteligencije, biće mnogo inteligentnije nego vi jer nervne ćelije se gase, a kod deteta one bujaju."

Postoje li momenti kada preispitujete svoje odluke, vreme u kojem živimo...?

"Nemam vremena da sam sebi postavljam pitanja. To mi se dešavalo na putovanjima, ali sa dolaskom supruge i troje dece, oni meni postavljaju pitanja. Uvek me je strah šta će dete da me pita. Postoji stalno iznenađenje u tome kada shvatite da zapravo svaki dan donosi neki napredak u detinjoj pameti i racionalnosti deteta ma kog da je godišta, i u toj zrelosti koju postiže, tako da je svako pitanje novo otkrovenje i za vas i za dete ako znate da mu odgovorite."

Da li imate strah, kao i većina roditelja, zbog odrastanja dece. Čega se vi pribojavate?

"Ne bih mogao da nazovem strahom, ali to jeste neka vrsta stalne brige. Život ima jedno drugo lice i vi kao roditelj učestvujete u tom trajanju svakog deteta. Moji roditelji su bili nešto idealno što mi se dogodilo i što bih mogao svakome da preporučim. Tu ljubav koju su preneli na nas mi pokušavamo da prenesemo na našu decu. Čovek ne može da bira ni svoju decu, ni svoje roditelje, ali ja sam imao sreću i sa jednim i sa drugim."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs