Privatnost pažljivo čuva

MISTERIOZNA LJUBAVNA PRIČA SEKE SABLIĆ: Šuškalo se da je sina dobila sa glumcem?!

O Seki Sablić sa sigurnošću možemo da tvrdimo da je vrsna glumica. Jedna od naših najboljih!

Vip priča
Autor:
MISTERIOZNA LJUBAVNA PRIČA SEKE SABLIĆ: Šuškalo se da je sina dobila sa glumcem?!
Foto: ATA Images

Jelisaveta Seka Sablić je rođena 1942. godine u Beogradu. Iako je odrastala u ratnim i posleratnim godinama, glumica kaže da joj je otac bio zakleti antikomunista. Majka Jevrejka je uspela da izbegne smrt u zloglasnom nacističkom logoru na Sajmištu, a s obzirom da je odrastala uz dva starija brata, Seka je imala srećno detinjstvo.

Ljubav prema glumi rodila se vrlo rano, a koliko je ta ljubav jaka pokazuje i to što glumica „traje“ već više od pola veka. I ne samo da traje, nego njena popularnost ne jenjava. Iako je mnogi pamte po komičnim ulogama, glumica priznaje da u privatnom životu ne glumi.

Štaviše, dodaje da je veliki mrgud i da je veoma malo toga može nasmejati. O svom privatnom životu ne govori mnogo. Za sve te godine u medijima se pojavljivala samo kada ima šta da kaže, posle premijera predstava ili kada najavljuje neki film. Ni o njenom ljubavnom životu ne zna se mnogo.

Pojedini novinari tvrde da je sina Stefana dobila iz vanbračne veze sa kolegom glumcem. Seka nikada nije komentarisala takve navode. Danas kaže da je ponosna na svog sina koji je uspešni pozorišni reditelj i pijanista. Od 2013. godine Seka najviše uživa u društvu svog unuka Leona, te ističe da je iz dana u dan sve više oduševljava. Priznaje da je najviše prijatelja imala u svojoj profesiji, pa joj njihovi odlasci veoma teško padaju, piše Biografija.org

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs