pogledajte

MUŠKARCI SU ZBOG KUKAVIČKIH GENA ZAMENILI FARMERKE SUKNJOM: Intervju Šona Pena oduševio publiku! (VIDEO)

Šon Pen nedavno je dao intervju za "Independent" i u njemu progovorio o svom viđenju muškosti.

Vip priča
14:53h Autor:
MUŠKARCI SU ZBOG KUKAVIČKIH GENA ZAMENILI FARMERKE SUKNJOM: Intervju Šona Pena oduševio publiku! (VIDEO)
Šon Pen, Foto: Printscreen Youtube / The Late Show with Stephen Colbert

Šon Pen je u intervjuu progovorio o svojim pogledima na muževnost, a temu je otvorio rečenicom: "Čini mi se da su muškarci postali veoma feminizirani". Dalje se osvrnuo na, kako ih je nazvao, "kukavičke gene" koji su krivac za to što su muškarci "farmerke zamenili suknjama".

- U svom okruženju imam izuzetno jake žene koje muževnost ne vide kao simbol opresije prema njima - kaže on.

Ranije ovog meseca Pen je za iNewspaper takođe rekao da nema, niti je ikada imalo veze sa muškošću ako je nekog grub ili zlostavlja i ne poštuje žene.

„Ali ne mislim da kako bismo bili fer prema ženama, treba da postanemo one“, tvrdi glumac i reditelj.

Inače, intervjuu je prisustvovala i Dilan, ćerka Šona Pena, a novinar koji je vodio razgovor tvrdi da je Dilan zbog očevih odgovora otišla sa intervjua u tišini i "zagledana u prazno".

Inače je povod intervjua bila promocija novog filma Šona Pena, "Dan zastave", u kome glumi upravo sa svojom ćerkom Dilan.

Film je zasnovan je na memoarima Dženifer Vogel Flim-Flam Man iz 2004. i govori o njenoj borbi da se pomiri sa prošlošću svog oca prevaranta. Film je, međutim, do sada dobio prilično pomešane ocene publike i kritičara.

Pen objašnjava da je ovu knjigu poklonio ćerki kada je imala 15 godina i zamolio je da razmisli da li bi želela da glumi mladu Dženifer. Pošto nikada ranije nije glumila, Dilan priznaje da nije htela da prihvati očevu ponudu.

„Nikada nisam želela da budem pred kamerama. Nikada o sebi nisam razmišljala kao o glumici“, dodala je Dilan mada, naravno, nije bila u mogućnosti da se drži podalje od tog posla s obzirom na to da je cela porodica u njemu. Njen deda, otac Šona Pena, bio je glumac i reditelj Leo Pen. Baka, Šonova majka, Ajlin Rajan, takođe je glumila i često se pojavljivala u filmovima svoga sina, dok je njena majka, Robin Rajt, već u 21. godini postala poznata posle uloge u filmu Princeza nevesta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs