otkrio jednom prilikom

ZAŠTO JE AKI RAHIMOVSKI KRIO PRIVATAN ŽIVOT OD JAVNOSTI: Ovako je govorio o supruzi sa kojom je dobio dete u 64. godini

Aki Rahimovski je jednom prilikom objasnio zašto skriva svoj privatni život od javnosti i što mu je najvažnije u životu.

Vip priča
Autor:
ZAŠTO JE AKI RAHIMOVSKI KRIO PRIVATAN ŽIVOT OD JAVNOSTI: Ovako je govorio o supruzi sa kojom je dobio dete u 64. godini
Foto: Kurir/Dragan Kadić

Iznenadna smrt legendarnog pevača Akija Rahimovskog u 67. godini zavila je u crno ceo region.

Frontmen grupe "Parni valjak" ostavio je neizbrisiv trag na rok sceni i važio je za jednog od najboljih vokala na prostoru bivše Jugoslavije.

Međutim, o njegovom privatnom životu nikada se nije puno znalo. Aki je skoro 40 godina bio u braku s Ingrid Rahimovski.

Aki je jednom prilikom objasnio i zašto svoju privatnost drži daleko od očiju javnosti i šta je za njega najvažnije u životu.

- Znate zašto je to tako? Zato što privatni život treba da ostane privatan. Moja supruga nije tražila da se eksponira uz mene i zaista, svaki put kada se pojavimo na nekom događaju, fotografi znaju da ona ne želi da se slika, i ne slikaju nas. Često se desilo da u novinama izađe slika mene sa drugom ženom, a ona mi kaže: „Otkad sam ja to postala plava?". Novac nije bitan. Najvažnija je porodica. Ja kada uzmem moje unuke shvatim šta je najvažnije na svetu. Nisu to novci, to je porodica , rekao je 2017. godine Rahimovski za srpski Blic.

Aki Rahimovski
foto: Kurir / Marina Lopičić

Inače, Aki je pre dve godine dobio ćerku Antoniju s 27 godina mlađom Slovenkom Barbarom Vesel i poslednje godine života, proveo je u Sloveniji.

S bivšom suprugom Ingrid, s kojom je bio u braku 40 godina, dobio je i ćerku Edinu, a iz prethodnog braka ima i sina Kristijana.

Da podsetimo, Aki Rahimovski je preminuo 22. januara, a tužnu vest objavio je njegov menadžer na službenoj Fejsbuk stranici grupe "Parni valjak" gde su se od njega oprostili uz stihove pesme "Za malo nežnosti".

- Pozlilo mu je danas ujutro, završio je u bolnici u Novom Mestu. Prije sat vremena su mi javili da je preminuo, ne znamo još uzrok smrti - rekao je Osredečki, napisano je na stranici.

Legendarni pevač biće sahranjen u Zagrebu, kako piše Večernji.hr-.

Izvor blizak porodici kaže da to verovatno neće biti pre sredine ove nedelje, a sve dodatno komplikuje i situacija s korona virusom. Zvanični uzrok smrti pevača biće poznat tek nakon obdukcije, a pre je gotovo nemoguće planirati bilo što konkretno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs