Radost

Bora Todorović o unuku: Dejanov dolazak na svet sve nas je usrećio!

Mama i beba su odlično i dobro se osećaju. Dejanov dolazak na svet sve nas je usrećio, a roditeljima bih poželeo da sebe, kao i sve nas usreće i jednom devojčicom, oduševljeno je ispričao novopečeni deda
Vip priča 27.05.2014. - 20:51h Autor: Story.rs
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Pre nekoliko nedelja glumca Srđana - Žiku Todorovića (49) je obradovala je najradosnija vest kada je njegova supruga Ana na svet donela zdravog dečaka. Presrećna mama porodila se carskim rezom u Ginekološko-akušerskoj klinici Narodni front, a novopečeni roditelji svog prvenca nazvali su Dejan, prenosi Story.rs.

 

Rođenje najmlađeg člana porodice Todorović veoma je obradovalo i legendarnog glumačkog barda Boru Todorovića.

 

"Moja snaja i sin ni po kome nisu nazvali svog naslednika, već su izabrali ime koje im se dopalo. Proveravao sam na internetu i dosta toga je napisano o njemu. Ono je tradicionalno i vuče poreklo iz staroslovenskog jezika", rekao je ponosni deda Bora koji nije skrivao radost zbog činjenice da se njegov sin ostvario u ulozi oca.

 

"Mama i beba su odlično i dobro se osećaju. Dejanov dolazak na svet sve nas je usrećio, a roditeljima bih poželeo da sebe, kao i sve nas usreće i jednom devojčicom", oduševljeno je ispričao glumac.

 

Inače, Ana i Žika upoznali su se pre više od deceniju na Adi Bojani, gde je su oboje redovno letovali. Venčanje su upriličili 2004. godine na Cetinju u prisustvu članova najuže porodice i bliskih prijatelja, ali daleko od očiju medija.

 

Nakon svadbe, mladenci su se preselili u Beograd gde i danas žive. Mada uživa veliku popularnost među domaćom publikom, Žika ne voli da detalje iz svoje intime iznosi u javnost, a tako je bilo i ovog puta.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...