Izneo sve detalje

NOVI SKANDAL TRESE KARDAŠIJANE: Bivši telohranitelj tuži Kris Džener (65) za seksualno uznemiravanje!

Tvrdi da se pred njim skidala gola i dodirivala ga po intimnim mestima bez njegovog pristanka

Vip priča
Autor:
NOVI SKANDAL TRESE KARDAŠIJANE: Bivši telohranitelj tuži Kris Džener (65) za seksualno uznemiravanje!
Foto: Profimedia

Mark Mekvilijams, koji je radio kao telohranitelj za porodicu Kardašijan od 2017. do 2019. godine, krajem 2020. godine podigao je optužnicu protiv Kris Džener (65). Naveo je kako je ona pokazala "obrazac neželjenog i nepristojnog seksualnog ponašanja".

Mekvilijams tvrdi kako je na radnom mestu doživeo "seksualno uznemiravanje, neprijateljsko radno okruženje, rasnu i rodnu diskriminaciju". Za seksualno uznemiravanje naveo je kako mu je Kris dodirivala zadnjicu i prepone i izlazila gola pred njega.

U kasnijoj prijavi telohranitelj je dodao kako mu je Kris bez njegovog pristanka "masirala vrat, ramena, ruke i leđa", a zatim stavila ruku na bedra i trljala se o njega na seksualan način.

Osim Kris, Mekvilijams je tužio i njenu ćerku Kortni Kardašijan (42), jer su u vreme kad je radio za porodicu majka i ćerka delile telohranitelja.

Kortni Kardašijan
Kortni Kardašijanfoto: Profimedia

Džener je u potpunosti negirala tvrdnje i optužbe svog bivšeg radnika.

"Kris Džener i Kortni Kardašijan potpuno poriču lažne tvrdnje bivšeg telohranitelja Marka Mekvilijamsa", rekao je porodični advokat.

Advokati porodice takođe su tvrdili kako Mekvilijams nije radio direktno s članovima Kardašijan klana nakon što su ga nekoliko puta pronašli kako spava u automobilu na poslu.

"Nakon što Kris i Kortni pobede u ovoj neozbiljnoj parnici, nameravaju odmah da tuže Mekvilijamsa i njegove advokate zbog zlonamernog progona i nedokazanih optužbi", izjavili su advokati Kardašijanki.

Sada je telohranitelj dodao novi deo optužbe.

"Tužitelj pokušava da nadoknadi štetu koja je nastala neželjenim seksualnim i polnim uznemiravanjem. Tužitelj se u više navrata žalio nadležnima i ljudskim resursima, ali poslodavac nije preduzimao nikakve mere", piše u novoj optužbi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs