tori speling

RAZVELA GA OD PRVE ŽENE, ON JE VARAO NA SVAKOM KORAKU: Sve mu je praštala i rodila petoro dece!

Uloga Done u kultnoj seriji je proslavila američku glumicu i tatinu bogatašicu. Tori Spelling se ponovno suočava s glasinama da se razvodi od muža Dina koji je svojevremeno javno priznao da ju je prevario, a upravo je njihov odnos započeo aferom jer je on bio oženjen kad su započeli vezu

Vip priča
11:00h Autor:
RAZVELA GA OD PRVE ŽENE, ON JE VARAO NA SVAKOM KORAKU: Sve mu je praštala i rodila petoro dece!
Foto: Profimedia

Američka glumica Tori Speling (48) proslavila se ulogom Done Martin u kultnoj tinejdžerskoj seriji " Beverly Hills, 90210" iz devedesetih, čiji je producent bio njen otac Aron Speling.

Tada je Tori imala samo 17 godina. Nakon završetka serije, glumila je u nekoliko filmova, a dobila je i ulogu u horor filmu "Vrisak 2". Takođe, igrala je u crnoj komediji "Mrak film 2" i naučno-fantastičnoj tinejdžerskoj seriji "Smallville".

Pojavila se i u dva rijalitija, od kojih je 2007 snimila sa svojim suprugom Dinom Mekdermotom.

Tori Speling i Din Mekdermot
foto: Profimedia

Zanimljiva je i njihova ljubavna priča.

Tori i Din upoznali su se na filmskom setu dok je ona bila u prvom braku s glumcem i scenaristom Čarlijem Shanijanom. Njihova afera započela je prve večeri kada su se upoznali, a Tori se ubrzo razvela.

Samo mesec dana od zvaničnog razvoda 2006. godine, Tori je izgovorila sudbonosno "da" ljubavniku Dinu s kojim danas ima petoro dece.

Par je 2013. godine proživljavao bračnu krizu zbog njegove prevare, a glumica je tada navodno imala i nervni slom.

Par je tada spasio brak, ali onda su usledili finansijski problemi. Naime, bračni par se našao pred bankrotom, a dužni su bili na sve strane. Dugove su navodno vratili prošle godine.

Međutim, sada se ponovo šuška o njihovom razvodu. Naime,glumica je uslikana u Los Anđelesu prošlog vikenda sa sinom nakon izlaska iz jednog frizerskog salona, ali paparacima je zapalo za oko da nije imala burmu na ruci.

Američki mediji su se sada raspisali o krahu braka s Dinom jer on već dugo nije viđen na porodičnim druženjima. Glumica je nedavno objavila i zanimljive storije na Instagramu za koje su mnogi protumačili da se odnose na njenu ljubavnu situaciju.

Tori Speling
foto: Profimedia

Ne dozvoli nekome da te promeni i da postaneš ono što ta osoba želi", pisalo je na njenim objavama.

Torini pratioci su primetili da na njenim fotografijama koje kači nema Dina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs