IZAZVALA LAVINU NEGATIVNIH KOMENTARA

DOK JOJ RODITELJI IZDRŽAVAJU ZATVORSKU KAZNU,ONA UŽIVA U LUKSUZU I TROŠI NJIHOV NOVAC:Ćerka slavne glumice ponovo šokira

Uživa na egzotičnoj destinaciji

Vip priča
Autor:
DOK JOJ RODITELJI IZDRŽAVAJU ZATVORSKU KAZNU,ONA UŽIVA U LUKSUZU I TROŠI NJIHOV NOVAC:Ćerka slavne glumice ponovo šokira
Foto: Profimedia

Olivija Džejd fotgrafisana je u minijaturnom bikiniju dok se zabavljala pored bazena u meksičkom odmaralištu Cabo San Lucas i baš te fotografije su izazvale lavinu negativnih komentara.

Čini se da je skroz zaboravila na probleme i slučaj zbog kojeg su joj majka i otac završili u zatvoru, pa je njena glavna briga ovih dana kako napraviti najbolje fotografije koje će podeliti sa 1,3 miliona pratioca na Instagramu gde je prava zvezda.

21-godišnja Olivia čerka je slavne glumice Lori Laflin i modnog dizajnera Mosima Đianulija koji su završili u zatvoru jer su bili upleteni u skandal koji je potresao Holivud. Naime, oni su na prevaru obezbedili naslednici upis na prestižni fakultet.

Olivija Džejd
foto: Profimedia

Prema pisanju US Weeklyja njena majka Lori u zatvoru provela 2 meseca, dok je njen suprug dobio kaznu od 5 meseci, i na slobodi će se naći uskoro. Zbog skandala koji ih je zadesio razmišljaju da se zauvek povuku iz javnog života.

"Nedavno su se preselili iz svog prostranog doma u Bel Eru u manji stan u Hidden Hillsu, a počeli su da gledaju kuće daleko od grada", rekao je dobro obavešteni izvor.

Lori se 90-ih godina proslavila u kultnoj humorističnoj seriji "Puna kuća". Par osim Olivije ima i 22-godišnju kćer Belu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs