Preokret!

BRANISLAV LEČIĆ POSLE SEDMOČASOVNOG SASLUŠANJA: Prošao sam poligraf! (VIDEO)

Izjava Branislava Lečića povodom optužbi Danijele Štajnfeld da ju je 7. maja 2012. godine silovao u svojoj kući u Ritopeku čeka se danima. Glumac i političar je upravo stigao u policiju gde će dati iskaz u svojstvu građanina.

Vip priča
Autor:
Branislav Lečić, Foto: Kurir, Kurir / Zorana Jevtić

Lečić će u policiji gradske uprave Grada Beograda dati izjavu, a portparol Višeg javnog tužilaštva Ivana Rakočević precizirala je da je glumac u policiju pozvan na informativni razgovor u svojstvu građanina.

 

Ovaj razgovor, koji se obavlja u prisustvu javnog tužioca, po zakonu može da traje najduže četiri sata. Takođe, tokom razgovora Lečić bi mogao da bude pozvan na poligrafsko testiranje, koje nije dužan da privhati, mada je on u više navrata navodio da je spreman i na to.

 

Glumac je bio nasmejan i vidno raspoložen, u policijsku upravu ušetao je sa svojim advokatom, a okupljenim novinarima je rekao da se oseća dobro.

 

- Evo sad se prvi put nalazimo prvi put posle ove optužbe, kao što znate objavljene u ponedeljak, sad ću i ja dati svoju izjavu. Vas želim da pozdravim, spreman sam na sve, i na poligraf - izjavio je kratko Lečić.

 

Lečić, još uvek, nije osumnjičen, niti je pod istragom. Kada prukupi dovoljno dokaza, tužilac će odlučiti da li će pokrenuti istragu protiv Branislava i za koje krivično delo.

 

Posle višečasovnog saslušanja u Policijskoj upravi Beograd, glumac se oglasio video-porukom na Tviteru u kojoj je saopštio sledeće:

 

- Samo za moje partijske drugove koji su ostali uz mene i za sve one ljude koji su ostali uz mene jer znaju da Lečić samo može da leči, a nikako ne može da truje i da siluje. Znajte da sam sedam i po sati davao izjavu, da je sve prošlo profesionalno i da sam poligraf - prošao.

 

Branislav Lečić snimak je završio poljupcem, a kome ga je poslao možemo samo da nagađamo.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...