Odolevaju godinama

Slava ih nije uništila: Ovo su najduži brakovi u svetu poznatih (FOTO)

Semjuel L. Džekson, Bono Voks, Kit Ričards, Tom Henks i Džon Travolta samo su neki od poznatih kojima je pošlo za rukom da okruženi reflektorima i pažnjom javnosti uprkos svemu sačuvaju višedecenijske brakove
Vip priča
19:28h Autor:
Foto: Reuters

Iako Holivud i svet poznatih važe za najveću opasnost kada je brak u pitanju, ipak postoje parovi koji odolevaju trendu venčanja na prečac i još bržih razvoda.

 

Semjuel L. Džekson i La Tanja Ričardson - 34 godine

 

La Tanja Richardson je glumčeva ljubav još od studentskih dana. U januaru 1980. Semjuel L. Džekson oženio je La Tanju i 34 godine kasnije još su srećni. Glumac kaže da su presrećni zajedno jer njegova supruga ima izvanredan smisao za humor, voli život i ljude koji je okružuju.

 

Bono Voks i Eli Hjuson - 31 godina

 

Upoznali su se u Irskoj kad je on imao 16, a ona 15 godina. Pesma "Sweetest Thing" inspirisana je njihovom ljubavlju. Bono i Eli venčali su se 21. avgusta 1982. i nakon 31 godine su još uvek srećni u braku.

 

Kit Ričards i Pati Hansen - 30 godina

 

Manekenku Pati Hansen slavni Stouns je upoznao krajem 1979. dok je još imao velikih problema sa drogom. Njih dvoje su se venčali 18. decembra 1983., na njegov 40. rođendan. Imaju dve ćerke. Kit je u jednom intervjuu rekao kako je zahvalan Bogu što mu je poslao Pati jer ga je naterala da život dovede u red.

 

Denzel i Poleta Vošington - 30 godina

 

"Radim sve što mi žena kaže i ćutim kad me ništa ne pita", to je prema Denzelu Vošingtonu tajna uspešnog i srećnog braka. Poletu je upoznao 1977. na filmskom setu i venčali su se juna 1983. godine.

 

Tom Henks i Rita Vilson - 26 godina

 

Glumica i dvostruki oskarovac su se venčali u aprilu 1988. godine. Gostujući u jednoj emisiji, Tom Henks je rekao da se on i supruga svađaju samo oko toga ko koga više voli.

 

Majkl Džej Foks i Trejsi Polan - 25 godina

 

"I dalje se volimo i možemo da nasmejemo jedno drugo, a to je najvažnije", kaže Majkl Džej Foks koji je već 25 godina u braku sa Trejsi Polan. Venčali su se 16. jula 1988. i imaju četvoro dece. Glumcu je 1991. dijagnostikovana Parkinsonova bolest.

 

Kevin Bejkon i Kira Sedžvik - 25 godina

 

Ne samo da su najbolji prijatelji, ljubavnici i bračni partneri, Kevin Bejkon i Kira Sedžvik su i daleki rođaci. Kira je u jednom intervjuu rekla da je s Kevinom najsrećnija žena na svetu jer on uvek zna šta treba da učini da se ona oseća kao najlepša žena u prostoriji i da se oseća voljenom.

 

Džon Travolta i Keli Preston - 22 godine

 

Džordž Kluni i Čarli Šin pokušali su da osvoje Keli Preston, ali u tome nisu uspeli. Ona je u septembru 1991. rekla sudbonosno "da" Džonu Travolti i od tada je ni jedan drugi muškarac ne zanima.

 

Anet Bening i Voren Biti - 22 godine

 

Voren Biti je bio je u vezi sa Dajanom Ros, Natali Vud, Džoan Kolins, Madonom, ali skrasio se tek s Anet Bening. Venčali su se u martu 1992. godine. Anet kaže da je tajna uspeha njihovog braka u tome što su dosta slični.

 

Dejvid Bouvi i Iman - 21 godina

 

Ona je poznata po besprekornoj lepoti, a on je među najcenjenijim muzičarima na svetu. Iman i Dejvidu braku su od juna 1992. i još su zaljubljeni kao i prvog dana. On je toliko voli da joj obuva cipele.

 

Antonio Banderas i Melani Grifit - 17 godina

 

U maju 1995. Antonio Banderas je upoznao je Melani Grifit. Oboje su bili u vezama, ona se po ko zna koji put pomirila sa Donom Džonsonom, a on je bio oženjen s Anom Lezom, ali rastali su se i odlučili da zajedno potraže sreću. Venčali su se u maju 1996. i danas su, uprkos novinskim natpisima da se rastaju i da je on vara, u srećnom braku.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs