Kriza dugo trajala

Bora Đorđević se razveo, ima novu devojku!

Zaista se nikad nisam bolje osećao, non-stop sam na relaciji Srbija - Slovenija, postoji žena u Sloveniji koja mi je ukrala srce. Zaljubljen sam, nemam šta da krijem, neka zna ceo svet, rekao je Bora
Vip priča
01:02h Autor:
Bora Đorđević se razveo, ima novu devojku!
Foto: Kurir Arhiva

Bora Đorđević razveo se od 28 godina mlađe supruge Aleksandre. Njihov brak, dug četiri i po godine, zvanično je okončan u utorak. Bora i Aleksandra rastali su se pre nekoliko meseci, ali je frontmen Riblje čorbe ćutao o tome. Želeo je da poštedi bivšu ženu povlačenja po novinama, ali sada, kada je sve gotovo, rešio je da progovori, piše Kurir.rs.

Da više nije u braku otkrio je voditelju Stevici Nikoliću u emisiji „Maksimalno opušteno“.

"Razveo sam se pre dva dana, sad to mogu i javno da kažem", rekao je Bora, ali onda i sve iznenadio priznanjem da ipak nije sam.

Poznati roker je otkrio da ima novu devojku, koja živi u Sloveniji.

"Zaista se nikad nisam bolje osećao, non-stop sam na relaciji Srbija - Slovenija, postoji žena u Sloveniji koja mi je ukrala srce! Kad nismo zajedno, ne silazim s telefona. Zaljubljen sam, nemam šta da krijem, neka zna ceo svet!", iskren je Bora, koji je premijerno izrecitovao i četiri pesme koje će se naći na novom albumu.

Bora i Aleksandra upoznali su se 2007. godine u Americi, gde je ona živela, a on bio na turneji. Odmah mu je osvojila srce, ali je njihova ljubav bila turbulentna. Nekoliko puta su raskidali. Tokom jednog prekida on je započeo vezu sa izvesnom Kaćom, s kojom je bio dva meseca, ali kad je Aleksandra došla u Srbiju, on ju je ostavio i vratio se ženi s kojom se venčao 2009. godine.

Imali su bračnu krizu pre dve godine. Njih dvoje su se tada rastali i svi mediji su objavili da se razvode. Roker je to demantovao i pomirio se sa ženom. Ipak, njihov zajednički život nije mogao da opstane i sada je njihovom braku definitivno došao kraj.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs