pogledajte

Luksuzna vila pretvorena u pravu božićnu bajku: Ovako je Jelena Karleuša dekorisala svoj dom za praznike! (FOTO)

Ovo su svi čekali. Luksuzna vila Jelene Karleuše preuređena je u nestvarnu božićnu bajku...

Vip priča
14:40h Autor:
Luksuzna vila pretvorena u pravu božićnu bajku: Ovako je Jelena Karleuša dekorisala svoj dom za praznike! (FOTO)
Jelena Karleuša, Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Praznične dane u godini,Jelena Karleuša slavi na poseban način. U luksuznom domu koji je uređen po poslednjim trendovima, sada se odigrava prava novogodišnja magija.

Vila koja odiše luksuzom i i harmonijom postao je prava oaza prazničnog mira, a ćerke Atina i Nika posebno se raduju detaljima koje je njihova majka sa zadovoljstvom pripremila. Pop diva pokazala je kako je uredila četiri prostorije svog toplog doma, a najveću pažnju ukrao je balkon koji je u potpunosti izgledao kao zemlja čuda.

Božić ove godine nije kako treba: Dirljiva poruka princa Vilijama i Kejt rasplakala Britaniju!

Terasa njenog luksuznog pretvorena je u oazu mira. Velike torte na sprat, snežni mafini i brojne slatke delicije nalazili su se na raskošnom stolu koji je bio ukrašen roze bojom koje njene ćerke obožavaju.

Božićno drvce oko čijeg se ukrašavanja poznate dame takmiče već godinama, bio je oplemenjen ukrasima koje do sad nismo imali prilike da vidimo. Velika jelka ukrašena roze medvedićima i irvasima savršeno se uklopila uz enterijer Jeleninog doma, a J.K. inicijali ispisani na ogromnim poklonima celoj priči dali su bolji i snažniji efekat.

Prostorija gde Jelena provodi najviše vremena, u potpunosti je prilagođena njenom stilu. U centralnom delu njenog doma nalazi se kamin od mermera koji osim što daje autentičnu notu, odiše toplinom. Vanvremenski dizajn prirodnog kamena ključan ako želite da vaš enterijer traje decenijama, a porodična okuupljanja budu nezaboravna.

Pored balkona koji je pokupio brojne pohvale fanova, veliki drveni klavir ceo vizuelni doživljaj učinio je veoma romantičnim. Beli anđeli i sveće u zlatnoj boji poslagani su preko raskošnog drvenog instrumenta, a pogled preko njega pružao se na veliko dvorište koje možete videti kroz veliki balkonski prozor.

Na ovaj prizor niko nije ostao ravnodušan, pa ni Dragana Mirković koja je Jleeninu božićnu bajku ocenila najvišom mgućom ocenom.

A kako se vama dopada?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs