Prelazak u Inter

Nemanja Vidić o preseljenju u Italiju: Radujem se novom izazovu

Ovih dana poznati sportista sa suprugom Anom i njihova tri sina, Lukom, Stefanom i Petrom, intenzivno traga za idealnim domom na Apeninskom poluostrvu
Vip priča
03:56h Autor:
Nemanja Vidić o preseljenju u Italiju: Radujem se novom izazovu
Foto: AP

Mnogi ljudi velike odluke ostavljaju za početak ili kraj godine, međutim jedan od najuspešnijih srpskih fudbalera svih vremena, Nemanja Vidić (33), tokom leta potpuno će promeniti svoj život. Naime, kraj ovog proleća ostaće mu u pamćenju po pakovanju kofera i selidbi iz kišne Engleske u suncem okupanu Italiju, prenosi Story.rs.

Ovih dana poznati sportista sa suprugom Anom (33) i njihova tri sina, Lukom, Stefanom i Petrom, intenzivno traga za idealnim domom u kome će sviti toplo porodično gnezdo. Hladni britanski temperament koji je bio karakterističan za njihovo dosadašnje okruženje, zameniće mnogo opušteniji život na Apeninskom poluostrvu jer je protekle nedelje slavni fudbaler potvrdio kako će od sledeće sezone karijeru nastaviti u milanskom Interu.

Mada ga mnogi opisuju kao uzdržanog i hladnog mladića, fudbaler koga su navijači prozvali Užička stena ovom prilikom pokazao je koliko je emotivan i da mu je veoma teško što će na leto dres crvenih đavola zameniti Interovim.

"Na kraju sezone završiće se jedan važan deo moje karijere, što je tužno za mene. Počeo sam da razmišljam o vremenu provedenom u klubu, lepim i lošim trenucima. Ipak, to je život i morate da krenete dalje. Radujem se novom izazovu, ali želim da završim započet posao u Mančesteru. Imamo važne utakmice i voleo bih da što više pomognem", izjavio je Vidić.

Ostatak intervjua pročitajte u novom štampanom izdanju magazina Story.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs