možete izabrati samo jednog

10 nezaboravnih TV likova koje smo obožavali: Zbog koga je vama preskakalo srce? (ANKETA)

Oni su intrigantni i šarmantni, ali na nažalost – nisu stvarni. U isotoriji televizijskih serija mnogo je neodoljivih muških likova koji su nas osvojili na prvu.

Vip priča
Autor:
10 nezaboravnih TV likova koje smo obožavali: Zbog koga je vama preskakalo srce? (ANKETA)
Foto: Profimedia

Povod tome često je bio fizički izgled glumaca koji ih igra, ali "zadržali" su nas zahvaljujući karakternim osobinama koje su im podarili scenaristi i reditelji.

Ko bi mogao da zaboraviti fatalnog Dilana Mekeja kojeg je u kultnoj tinejdžerskoj seriji "Beverly Hills 90210" glumio Luk Peri? Naoko zločesti dečko dobrog srca koji se nađe u ljubavnom trouglu Brendom Volš i Keli Tejlor preko noći je postao predmet snova zaluđenih devojčica širom planete.

Prvi brk Holivuda, Toma Seleka, starije generacije pamte kao Tomasa Magnuma iz serije "Magnum, P.I.", a nove obožavatelje stekao je pojavljivanjem u legendarnoj američkoj humorističnoj seriji "Prijatelji".

Iako je većina obožavatelja "Prijatelja" bila presrećna kada su se Monika i Čendler zaljubili, niko od njih nije mogao zaboraviti njenu prvu fatalnu ljubav. Naravno, u pitanju je doktor Ričard Burk, kojeg je glumio upravo Selek.

Lik Ričarda pojavljivao se u četiri sezone serije. Monika i Ričard prekidaju vezu zato što se on ne želi da se oženi s njom, a Burk se u seriji poslednji put pojavljuje u 6. sezoni, u trenutku kada Čendler želi da zaprosi Moniku.

Zgodni doktor tada priznaje da ipak želi brak i decu s Monikom, ali za njega je tada bilo prekasno jer je mnogima omiljena "prijateljica" ipak odabrala Čendlera.

Pogledajte još osam likova s TV ekrana koji nose titulu najfatalnijih i najprivlačnijih.

1.Derek Šepard (Uvod u anatomiju)

2. Džordan Katalano (Moj takozvani život)

3. Dilan Mekej (Beverli Hils 90210)

4. Zverka (Seks i grad)

5. Dejmon Salvatore (Vampirski dnevnici)

6. Čed Majkl Marej (One Tree Hill)

7. Robert Dauni Džunior (Ali Mekbil)

8. Luk Dejns (Gilmorice)

9. Harvi Spektar (Odela)

10. Luter (Luter)

11. Džon Snou (Igre prestola)

12. Don Drejper (Momci sa Medisona)

13. Majkl Skofild (Bekstvo iz zatvora)

14. Pejsi Vitaker (Dosonov svet)

15. Mr. Darsi (Gordost i predrasude)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs