omiljeni tv par

Peni i Lenard su bili u vezi i van kamera: Danas smo bliži nego što smo ikad bili! (FOTO)

Serija “Štreberi” jedna je od najuspešnijih serija poslednjih godina, a obeležio je i odnos Lenarda i Peni koji se tokom nekoliko sezona polako razvijao i to ne samo ispred kamera.

Vip priča
Autor:
Peni i Lenard su bili u vezi i van kamera: Danas smo bliži nego što smo ikad bili! (FOTO)
Scena iz serije "Štreberi", Foto: Profimedia

Poput svojih likova, zaljubili su se i glumci Kejli Kouko i Džoni Galecki i bili u vezi na početku serije. Kejli se tokom gostovanja u podcastu “Armchair Expert” Daksa Šeparda prisetila tih dana, ali i dana posle raskida kada su svaki dan morali da se viđaju na setu i glume veliku ljubav. "Bili smo zajedno skoro dve godine. To je bilo skoro na početku serije. Kad smo snimali pilot epizodu, bila sam zatreskana u njega. Mislila sam da on ne oseća isto", priznala je Kejli. Započeli su vezu, raskinuli, a onda su scenaristi odlučili da spoje njihove likove u ljubavnu vezu. Odjednom su Peni i Lenard počeli non-stop da vode ljubav, taman nakon što su glumci raskinuli u stvarnom životu.

"Kad smo raskinuli neko vreme je bilo neugodno, a tih nedelja je Čak Lor napisao scenario i odjednom su naši likovi imali seks svake sekunde", ispričala je. Ona i Galecki šalili su se da su im to radili namerno samo da se šale sa njima. Otkrila je i kako je to biti u vezi sa kolegom sa kojim provodiš cele dane. "Pričali smo šta se dogodilo na setu i onda se šalili da nemamo o čemu da razgovaramo sem o tome", rekla je. Priznala je da je bilo čudno što su se njihovi likovi zaljubili kad su oni raskinuli, ali tvrdi da im je to popravilo odnos. "Danas smo bliži nego što smo ikad bili", ističe.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs