tužna vest

Preminula supruga Džona Travolte: Svoju bitku je vodila daleko do očiju javnosti!

Keli Preston otišla je u 58. godini života. Glumica i supruga Džona Travolte borila se s opakom bolešću dve godine, ali za to je malo ko znao. Odlučila je da se bori u tajnosti, daleko od očiju znatiželjne javnosti. Potresnu vest potvrdio je slomljeni glumac.

Vip priča
Autor:
Preminula supruga Džona Travolte: Svoju bitku je vodila daleko do očiju javnosti!
Džon Travolta i Keli Preston, Foto: Profimedia

Glumica Keli Preston preminula je u 58. godini života. Supruga Džona Travolte otišla je nakon dve godine borbe s rakom dojke. Bitku je vodila u tajnosti, daleko od očiju javnosti pa su tek retki znali da je teško bolesna.

Tužnu vest na Instagramu je potvrdio sam Travolta, rekavši da će uzeti neko vreme za decu i sebe i da ga neko vreme nećemo videti javno.

"Slomljenog srca vam javljam da je moja prelepa supruga Keli izgubila dvogodišnju bitku s rakom dojke. Hrabro se borila uz ljubav i podršku mnogih. Njezinu ljubav i život nikada nećemo zaboraviti. Neko vreme provešću s našom decom koja su ostala bez majke pa mi oprostite ako na neko vreme ne čujete ništa o nama. Znajte da osećam vašu ljubav u nedeljama i mesecima pred nama, dok pokušavamo da zacelimo naše rane", napisao je Travolta.

PR porodice je za magazin People izjavio da je Keli preminula u jutarnjim satima 12. jula 2020.

"U jutarnjim satima 12. jula 2020., obožavana supruga i majka Keli Preston preminula je nakon dvogodišnje bitke s rakom dojke. Izabrala je da svoju bitku vodi daleko od očiju javnosti, neko vreme se podvrgavala medicinskim postupcima, uz podršku najbliže porodice i prijatelja. Bila je vedra, predivna duša puna ljubavi koja je brinula o drugima i oživljavala je sve što je dotaknula. Njena porodica moli javnost da razume da im treba privatnosti u ovim trenucima", izjavio je njihov PR.

Keli Preston i Džon Travolta u braku su proveli 29 godina tiokom kojih su dobili troje djece. Porodičnu tragediju, gubitak sina Džeta, koji je preminuo 2009. godine, Keli i Džon su teško podneli, ali držali su se čvrsto zajedno i nekako uspeli nakon njegove smrti da krenu dalje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs