pogledajte

U osmoj deceniji nosi ono što je nosila sa 20: To može samo Šer! (VIDEO)

Neponovljiva muzička diva Šer, rođena kao Šerilin Sarkisian, danas slavi 74. rođendan, a muzička ikona i u osmoj deceniji života nosi kontroverzni kostim iz spota za pesmu "If I Could Turn Back Time" u kojem peva okružena morem oduševljenih mornara.

Vip priča
Autor:
U osmoj deceniji nosi ono što je nosila sa 20: To može samo Šer! (VIDEO)
Šer, Foto: Reuters / Mario Anzuoni

Od legendarnog video spota "If I Could Turn Back Time" prošla je 31 godina, a Šer i dalje izgleda fenomenalno u jednom od svojih najzapamćenijih kostima. Boginja popa, kako nazivaju Šer, malo manje oskudnu verziju slavnog kostima i dan-danas nosi na nastupima i ponosno pokazuje da i u sedamdesetim godinama života ima telo boginje.

Atraktivni triko, koji je zapravo kupaći kostim sastavljen od dve uske trake koje spreda pokrivaju strateška mesta, dok odpozadi pokrivaju samo sredinu stražnjice, zanosna Šer u spotu je nosila uz crnu kožnu jaknu, samostojeće čarape i uske crne čizmice. Ispod kostima nosila je prozirni bodi koji je njenu pojavu učinio još izazovnijom.

Neprikosnovena modna ikona: Sve što današnje trendseterke nose, Šer je nosila prva! (FOTO)

Spot je sniman u Los Anđelesu u petak uveče 30. maja 1989. na brodu američke ratne mornarice zvanom Mizuri, a u spotu se pojavljuje i njen tada 12-godišnji sin Elaja Blu Alman, koji svira gitaru i nosi tamne naočare i majicu s Džimijem Hendriksom.

Američko Ministarstvo ratne mornarice dopustilo je snimanje spota na njihovom brodu jer su u tome videli priliku za povećanje broja regrutacija u mornaricu.

Možete ovde pročitati i njenu životnu priču.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs