pogledajte

Jelena Đoković dohvatila makaze i ošišala Novaka: Od pećinskog čoveka do mog muškarca! (VIDEO)

Supruga najboljeg tenisera sveta, Jelena Đoković, na svom Instagramu je objavila video u kojem se pohvalila da je u karantinu savladala još jednu veštinu, i to onu frizersku. Budući da s frizerski saloni već nedeljama zatvoreni, a kosa Novaka Đokovića više ne može da se "kontroliše", Jelena se dohvatila makaza

Vip priča
Jelena Đoković dohvatila makaze i ošišala Novaka: Od pećinskog čoveka do mog muškarca! (VIDEO)
Jelena i Novak Đoković, Foto: Filip Plavčić

"Od pećinskog čoveka do mog muškarca. U ovom neobičnom vremenu, svašta novo čovek može da nauči." Napisala je to na svom Instagram profilu Jelena Đoković i uz to objavila video u kojem se pohvalila kako je u karantini ošišala svog supruga, slavnog tenisera Novaka Đokovića.

Jelena Đoković pokazala vežbe pomoću kojih održava vitku figuru: Nervozna sam kada se ulenjim! (VIDEO)

Iako je teško prihvatiti da vas šiša neko ko ne zna ništa o tome, Đoković je imao poverenja u svoju suprugu, pa joj je dopustio da ga ošiša, a rezultat je sve iznenadio.

"Došlo je vreme da šišam muža, pećinskog čoveka, dozvolio mi je", rekla je Jelena Đoković u videu, a on je to potvrdio:

"Prihvatio sam, poklekao, barem sa strane. Hajde."

Dobro raspoloženi Đoković seo je na stolicu i prepustio se u njenim veštim rukama, a na kraju joj je rekao: "Nije tako loše, svaka čast. Imaš karijeru."

Ovako se Novak Đoković i Jelena provode u izolaciji: Izazov je prihvaćen! (VIDEO)

Inače, još pre nekoliko dana, poznati teniser nije ni pomišljao da sedne u stolicu kako bi ga supruga ošišala. Tada je Jelena otkrila kako šiša i decu i pse, a samo se Novak "ne da".

"Postala sam i frizer za vreme karantina. Kose rastu, upadaju u oči… Mora se nešto preduzeti. Klince sam toliko dobro ošišala da je muž odlučio da će pre postati pećinski čovek, nego da sedne u stolicu da ga sredim. Nema veze, toliko novih veština učimo tokom ove izolacije. Jedan veliki pozdrav za sve frizere koji uspešno obavljaju svoj posao dok se mališani i žale u stolici! E to je umetnost! Deca i psi su najzahvalniji, ne žale se uopšte, samo nastave da se igraju. Mada sam ih po tri sata šišala."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs