šokirali svet

Njihove slavne ljubavi raspale su se u paramparčad: Poznati parovi koji su se rastali u 2019! (FOTO)

Zbog navodne romanse Bredlija Kupera i Lejdi Gage, glumac je ostavio Irinu Šajk!

Vip priča
21:20h Autor:
Njihove slavne ljubavi raspale su se u paramparčad: Poznati parovi koji su se rastali u 2019! (FOTO)
Foto: Profimedia

Prisetili smo se najšokantnijih ljubavnih brodoloma poznatih parova u proteklih 12 meseci. Iako su delovali jako skladno, ovi brakovi završeni su zauvek, a razlozi su bili različiti.

Kajli Džener i Trevis Skot

Mlada milijarderka Kajli Džener i reper Trevis Skot, koji imaju ćerku Stormi, prekinuli su u oktobru nakon dve godine veze. Iako nisu komentarisali raskid, u medijima se pisalo da je razlog bio u tome što Kajli želi brak i još dece, a Trevis ne.

Od tada se Kajli povezivala sa još jednim reperom - Drejkom, ali glasine o njihovoj vezi još niko od njih dvoje nije komentarisao.

Najlepši i najromantičniji prizor koji smo u skorije vreme videli: Kuća puna ruža za Kajli Džener! (VIDEO)

foto: Profimedia

Kolin Firt i Livija Firt

Britanski glumac Kolin Firt i njegova supruga Livija u braku su proveli 22 godine. Pre nekoliko godina saznalo se da ga je supruga varala, ali uspeli su preći preko te krize, da bi ovog decembra objavili kako se ipak razvode. Par zajedno ima dvojicu sinova.

Oskarovac prešao preko preljube, ali samo nakratko: Nakon 22 godine pukao brak Kolina Firta i producentkinje!

foto: Profimedia

Majli Sajrus i Lijam Hemsvort

Pevačica Majli Sajrus i glumac Lijam Hemsvort venčali su se pred kraj 2018. godine, da bi nakon samo osam meseci braka objavili kako se razvode.

Navodno je Majli bila ta koja je zatražila razvod nakon što su mesecima živeli odvojeno, a šuškalo se da je Lijam za sve saznao na društvenim mrežama.

Majli je od tada već uspela da prekine jednu vezu, i to sa blogerkom Kejtlin Karter, a nakon nje se ponovno vratila muškarcima i trenutno je u vezi sa pevačem Kodijem Simpsonom. Lijama su povezivali sa australijskom glumicom Madison Braun, ali nijedno od njih nikada nije potvrdilo tu vezu.

Posle razvoda i lezbijske veze, Majli Sajrus se ne smiruje: Samo što je uplovila u romansu sa kolegom, već je puklo!

foto: Profimedia

Bredli Kuper i Irina Šajk

Iako su se glumac Bredli Kuper i manekenka Irina Šajkrastali bez ikakve drame i mirno se dogovorili o zajedničkoj brizi za svoju kćer, mnogi mediji su za njihov razvod optužili Lejdi Gagu s kojom su Bredlija počeli da povezuju nakon njihove vruće izvedbe hita "Shallow" iz filma "Zvezda je rođena" na ovogodišnjoj dodeli Oskara.

Bredli Kuper i Irina Šajk: Koji je pravi razlog njihovog raskida?

foto: Profimedia

Lejdi Gaga i Kristijan Karino

Zanimljivo, i Lejdi Gaga je ove godine ostala singl iako je u 2019. trebalo da se uda za svog sada već bivšeg agenta Kristijana Karina. Ipak, četiri meseca nakon što ju je zaprosio, tačnije u februaru ove godine, promenila je mišljenje i napustila ga.

Progovorila o bivšem vereniku: Lejdi Gaga jednom rečenicom poslala snažnu poruku!

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs