Neverovatno

Neviđen skandal na crvenom tepihu: Urlali na Dženifer Lopez i gađali je papirima, pevačica pobegla glavom bez obzira! (FOTO)

Niko nije slutio šta se ove večeri sprema za pevačicu

Vip priča
14:01h Autor:
Neviđen skandal na crvenom tepihu: Urlali na Dženifer Lopez i gađali je papirima, pevačica pobegla glavom bez obzira! (FOTO)
Foto: EPA / Warren Toda

Kada se sinoć tip top sređena u stilu zlatne dive zaputila na crveni tepih Filmskog festivala u Torontu, Dženifer Lopez očekivala je sve osim skandala u čijem se centru našla!

Na početku je sve izgledalo kao i obično - latino pevačica je nasmejano i samouvereno pozirala fotografima sama, a zatim i sa verenikom Aleksom Rodrigezom.

Prisutni su se oduševljavali njenom raskošnom toaletom, modernim sandalama i luksuznim svetlucavim nakitom.

Figura za čistu desetku: Dženifer Lopez i na plaži izgleda besprekorno! (FOTO)

1 / 5 Foto: EPA / Warren Toda

Međutim, niko nije znao šta se ove večeri sprema za Dženifer.

Čim je fotografisanje završeno, a Dženifer se zaputila prema centralnoj dvorani, prema njoj su počeli da lete papiri sa natpisima: "Džej Lo mrzi životinje", "Džej Lo, prestani da nosiš pravo krzno" i mnogi drugi.

Nezapamćeni skandal: Slavna pevačica optužena za crnu magiju i ubijanje životinja da bi jednoj ženi zagorčala život!

1 / 5 Foto: Profimedia

Aktivisti za prava životinja su svoje parole sa transparenata usput i uzvikivali na sav glas, a pevačica je vidno šokirana i posramljena požurila da se skloni sa crvenog tepiha, dok je njena pomoćnica brže bolje počela da sakuplja papire.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs